​Клей для дерева - міцність і надійність конструкції

Роботи зі створення меблів, столярних виробів, предметів інтер'єру на основі дерева не обходяться без використання клею. Для того, щоб всі вироби відрізнялися конструкційної стійкістю, а значить тривалістю експлуатації, важливо вибрати клей правильного якості. При цьому добре, якщо його склад буде містити тільки безпечні інгредієнти.

ДЛя того, чтобы купить качественный клей для дерева Вам нужно перейти сюда, имеенно здесь Вы отыщите товар по самой выгодной стоимости на сегодняшний день.

Вибираємо кращий клей для дерева

Приступаючи до вибору клею з відповідним складом, важливо розуміти, для якого типу дерева купується клеїть. Також варто врахувати особливості використання готової конструкції, принципи її експлуатації.

Чтобы узнать какой именно грунт джля обработки древесины подойдет для Вас необходимо читать далее, и только потом делать выбор.

Клей для склеювання деревини може відрізнятися:

складом;

принципом використання;

технічними характеристиками;

швидкістю висихання;

стійкістю до навантажень;

терміном експлуатації.

Сьогодні професіонали для склеювання дерев'яних поверхонь пропонують використовувати полівінілацетатний клей (ПВА) або поліуретановий клей (ПУР). Обидва вони мають відмінні механічні показники, але відрізняються нюансами використання, іншими індивідуальними параметрами.

Клей ПВА

Качественные силеры для обработки древесины Вы можете приобрести перейдя далее по ссылке, цена Вас приятно удивит.

Серед доступних клейових сумішей добре себе зарекомендував клей на основі полівінілацетату - ідеальний засіб для склеювання будь-яких дерев'яних поверхонь. Його досить просто використовувати, важливо перед нанесенням дерев'яну поверхню правильно підготувати. Іноді для додання клею ПВА додаткових технічних характеристик в його склад додають допоміжні речовини. Перевагами клею на основі ПВА вважаються:

абсолютна безпека клею для людини;

високий ступінь адгезії;

універсальність використання, простота застосування;

стійкість до атмосферних впливів;

хороша швидкість схоплювання поверхонь.

Клей ПВА можна наносити будь-яким зручним способом, при цьому він завжди характеризується високою в'язкістю і економічністю витрачання.

поліуретановий клей

Поліуретановий клей дуже міцний, має набір унікальних технологічних характеристик:

висока стійкість до навантажень;

стабільна ступінь адгезії;

короткий часовий інтервал затвердіння клею;

стабільність при впливі різних несприятливих факторів;

простота застосування;

можливість склеювати будь пиломатеріал, навіть самої щільної деревини.

Поліуретановий клей може бути двох видів: однокомпонентний і двокомпонентний. Відмінність між цими двома видами клею лише в тому, що поліефірні сполуки, що входять до складу суміші в першому випадку змішані на виробництві з затверджувачем. У другому випадку необхідно змішування проводити самостійно. Високий температурний режим експлуатації клею дозволяє його широко використовувати як в меблевому, так і столярному виробництві.

Для збільшення сили схоплювання поверхонь, що склеюються можна в меблевий клей додавати отвердітельние суміші.

Компанія Буманс пропонує купити клей для деревини обох видів - як ПВА, так і ПУР.

Похожие страницы: