Кольорові (ламіновані і фарбовані) вікна



Ламіновані, кольорові вікна ПВХ

Як правило, глобальний ремонт в будинку або квартирі супроводжується повною заміною старих віконних рам. При виборі виробів більшість покупців звертає увагу на пластикові моделі. При згадці про них перед очима спливає картинка з білою рамою. Але цей колір не завжди вписується в інтер'єр будинку або приміщення, і тому виробники придумали наступне - вони запропонували своїм покупцям ламіновані вікна ПВХ компанії Rehau.

Їх унікальною особливістю стала обробка спеціальною декоративною плівкою, колір якої настільки різноманітний, що навіть найдосвідченіший споживач зможе знайти для себе те, що йому необхідно. Вона здатна імітувати різну структуру, найпоширенішою з яких сьогодні є забарвлення під натуральне дерево.

Качественные полипропиленовые мешки оптом купить по самой выгодной стоимости на сегодняшний день.


Характерні відмінності ламінованих виробів:

різноманітність відтінків;
можливість ламінування рами як з зовнішньої, так і з внутрішньої сторони;
надміцність кольорової плівки;
стійкість до сонячних променів, перепадів температур, ультрафіолетового випромінювання, підвищеної вологості, різних механічних пошкоджень.

Очевидно, що кольорові вікна мають ряд переваг в порівнянні зі своїми білими побратимами. Але, виходячи з індивідуальних особливостей і застосовуваних технологій для їх виготовлення, вартість таких конструкцій набагато дорожче. І тільки наша компанія рада запропонувати увазі своїх дорогих покупців акцію, завдяки якій можна придбати ламіновані і кольорові конструкції за ціною звичайних. Цей крок продиктований політикою дбайливого й уважного ставлення до кожного клієнта. Ми раді йти вам назустріч, хочемо, щоб виконаний у вашому будинку ремонт приносив позитивні емоції довгі роки.
Внесіть в свій інтер'єр розмаїтість

Похожие страницы: