Ліпнина ще з давніх часів ототожнює розкіш

Так уже склалося, що багато заможних людей, які побудували респектабельні вілли і заміські таунхауси звикли до розкоші. І якщо екстер'єр навороченного котеджу безпосередньо залежить від майстерності будівельників і грамотного підходу власників будинку, то для оформлення гідного інтер'єру необхідна професійна допомога дизайнера. Незважаючи на те, що користування послугами останнього - задоволення не з дешевих, хоча і доступних для багатих особ, багато хто все ж вирішують займатися розробкою дизайну інтер'єру самостійно, підкріплюючи це індивідуальним підходом.

Нерідко навіть ті, хто можуть дозволити собі багато чого, зустрічаються з труднощами на шляху оформлення гідного внутрішнього простору, незалежно від кількості квадратних метрів. Компанія «Акант» пропонує звернути увагу на декор для інтер'єрів і фасадів, який допоможе створити індивідуальний стиль житлових приміщень.

У гонитві за оригінальністю багато витрачають величезні суми грошей, не замислюючись про те, що вишуканий смак власника більше буде помітний у використовуваному декорі, ніж в покупці найдорожчих меблів, не завжди відповідає своїй якості.

Відома в Санкт-Петербурзі компанія, назва якої було зазначено вище, пропонує широкий вибір інтер'єрного декору еліт класу. Карнизи, фризи, молдинги, балюстради, колони і капітелі - все це різновиди такого елементу декору, як ліпнина.

Гідності ліпного декору

Ліпнина ще з давніх часів ототожнює розкіш і багатство приміщень, оскільки вмонтовувалася вона тільки в палацах, храмах і особняках знатних людей;

Більшість різновидів ліпного декору виготовляється з гіпсу підвищеної міцності заводського якості;

Поєднання ліпнини з деревом, склом, металом підкреслює витонченість і респектабельність приміщення;

Гіпс - досить невибагливий матеріал, здатний адаптуватися до приміщення з будь-якою вологістю і надовго зберегти свій первісний стан;

Відмінна сполучуваність з будь-якими водоемульсійними фарбами дозволяє втілити дизайнерське рішення в інтер'єрі будь-якої колірної гами.

Ознайомитися з матеріалами, поданими в каталозі можна на офіційному сайті компанії «Акант», де представлені зразки виконаних робіт, прйс-лист і ще безліч корисної інформації спеціально для тих, хто бажає надати своєму інтер'єру витонченість і розкіш.

Похожие страницы: