Професійна заміна личинок замка

Підбираючи замок для вхідних дверей, кожен власник житлової нерухомості переслідує першорядну мета - забезпечити надійний захист власного будинку від несанкціонованих візитів сторонніх людей. В процесі експлуатації не менш важливими виявляються виключно утилітарні моменти, такі як зручність користування і довговічність замка. З урахуванням величезної кількості різних видів запірних пристроїв, які на внутрішній ринок поставляють численні виробники в асортименті, нескладно підібрати продукцію з оптимальними технічними параметрами і прийнятною ціною.

Співробітники компанії «Замки-Сервіс», основна спеціалізація яких - установка, розтин, ремонт і заміна замків в Москві, переконують своїх клієнтів тому, що не завжди покупка нового дорогого замку є єдиним виходом. Професійна заміна личинок замків продовжить термін експлуатації запірного механізму, забезпечить подальшу службу без втрати надійності і функціональності. Личинка або сердечник замку - це механізм секретності, який приводиться в дію за допомогою штатного ключа. Залежно від модифікації розрізняють рамкові, штифтові, магнітні, дискові циліндрові механізми, в більшості випадків вони є стандартними і взаємозамінними, навіть для продукції різних торгових марок.

Більшість споживачів віддають перевагу замкам відомих брендів, які зарекомендували себе своєю надійністю, функціональністю, високим рівнем секретності. На жаль, на практиці трапляються і прикрі ситуації, що тягнуть вихід замка з ладу. Найбільш поширеними причинами поломки фахівці називають:

низька якість матеріалу, з якого виготовлений замок,

заводський брак,

некоректний монтаж,

порушення правил експлуатації,

втрата ключів,

ненавмисне механічне пошкодження або вандального псування під час злому,

знос унаслідок давності.

Визначити актуальність заміни личинки або всього запірного блоку цілком може досвідчений фахівець, здатний кваліфіковано оцінити ступінь пошкодження. Іноді для усунення «заеданий» і «заклинювань» буде потрібно тільки чищення і мастило, в інших випадках стоїть старий механізм замінити новим і більш надійним змінним євроциліндрами.

Найчастіше поломка виникає в авральних ситуаціях: ключ застряг, зламався або хулігани заштовхали в свердловину сторонні предмети. В таких випадках потрібні спеціальні інструменти і вправність майстра, інакше при самостійній спробі розкрити замок, господарі квартири доламують не тільки саму личинку, а й псують основну частину замку і дверне полотно. Співробітники компанії, котра володіє ліцензією на твір ремонту замків, виконують роботу оперативно, з мінімальними втратами і з наданням гарантій.

Похожие страницы: