Риштування - безпека персоналу і відмінна якість виконання робіт



Під час проведення робіт на висоті риштування ціна, підмостки, вишки-тури забезпечують зручне розташування інвентарю та ємностей з розчинами. Ця можливість особливо цінна при роботі з бистрозастивающімі гіпсовими сумішами або деякими ЛФМ. Крім того, при обробці верхній частині фасаду, стель або стін надійність будівельних лісів вкрай важлива для питань безпеки працівників.


Риштування є дуже важливим елементом в відновлювальних та ремонтних роботах. Сьогодні вони мають різні конструкції. Кожна з них має свої особливості, які можуть стати в нагоді в різних умовах.

Застосування будівельних лісів:

оздоблення фасаду;
ремонт стін і стель;
монтаж освітлювальної, вентиляційної та іншої техніки.

Переваги і додаткові можливості

Риштування виготовляють з металу, на відміну від застарілих дерев'яних варіантів, вони міцніше і надійніше. Застосування конструкцій дозволяє працювати на одній площі відразу декільком майстрам, що впливає на терміни здачі об'єкта. Пристосування дає можливість проводити ремонт або реконструкцію на висоті, до якої не дотягнуться автовишки. Майстри безперешкодно можуть пересуватися уздовж периметра фасаду. Риштування стійкі і гарантують безпеку.


Усі позиції проходять ретельний контроль якості на етапі виробництва окремих вузлів, а також на стадії складання всієї конструкції. Продумана ергономіка пристрою, точну відповідність вимогам існуючих в галузі стандартів, бездоганне виконання - ось головні переваги продукції, працювати з якою на висоті безпечно. Ретельний відбір сировини і кріплення для виготовлення такої продукції здійснюється з позицій стійкості матеріалів до коливань зовнішніх факторів. Завдяки цьому риштування допустимо експлуатувати в будь-яку погоду для зовнішніх і внутрішніх робіт. Ви можете придбати якісне риштування на сайті компанії Плеттак http://remontov.info/?p=3409, ціни Вас приємно здивують.

Похожие страницы: