​Схема зведення гаража з піноблоків

Гараж з пеноблоковПреімущество власного капітального гаража незаперечно. Можна робити масу ремонтних робіт і навіть проводити тюнінг автомобіля самостійно,

звертаючись до майстрів тільки тоді, коли потрібна «швидка допомога», наприклад мобільний шиномонтаж або евакуатор. А перевзути автомобіль, підфарбувати подряпину, помити машину або провести діагностику можна і в домашніх умовах. При цьому будівництво гаража - це далеко не найскладніша справа. Наприклад, можна використовувати найпростішу схему зведення з піноблоків, для якої не потрібно ні спеціальних знань, ні будівельних навичок.

Принципи будівництва гаража з піноблоків

Качественные средства от насекомых Вы можете приобрести здесь по самой выгодной стоимости на сегодняшний день.

Схема будівництва досить проста. необхідно:

- залити фундамент;

- звести стіни;

- встановити покрівлю;

- зробити вікна і двері.

Фундамент для будівництва гаража з піноблоків рекомендується вибирати з ростверком, на цьому етапі необхідно залучення спецтехніки, так як доведеться пробурити свердловини, а потім залити їх бетонним розчином. Для цього використовується звичайна опалубка, зроблена з дощок. Фундамент заливається за одну процедуру.

Другий етап будівництва - це безпосереднє зведення гаражних стін. Піноблоки в цьому відношенні - матеріал некапризну. Вони геометрично вивірені, тому їх легко зіставити один з одним, використовуючи звичайний рівень, а також легко нарізати брусками потрібного розміру. Стіни не просідають, тому тривалий час «вистаїваться» гаражу не доведеться. Можна переходити до настилу покрівлі. Фахівці рекомендують металочерепицю.

Що ж стосується дверей, то для гаража рекомендуються спеціальні підйомні або розсувні ворота, які можуть працювати як з механічною, так і з електронною системою відкривання. У такому гаражі дуже зручно проводити ремонт стекол, зміну коліс і зберігати шини до наступного сезону. Головне, не забути під час обробки про достатньої теплоізоляції.

Похожие страницы: