Вентиляція повітря неодмінно має бути присутня

Вентиляція повітря неодмінно має бути присутня в будь-якому приміщенні незалежно від його призначення. Різниця лише в тому, що кожен об'єкт вимагає своєї, конкретної вентиляційної системи. Так, на просторих складах повинна застосовуватися одна система, а в офісних приміщеннях - зовсім інша. Інжинірингова компанія «Термоком» може стати відмінним помічником, що дозволяє спроектувати, автоматизувати і монтувати на професійному рівні вентиляційні системи в будь-якому з приміщень такого призначення:

Офісні та адміністративні будівлі;

Торговельні комплекси, магазини і супермаркети;

Ресторани, кафе, де крім вентиляційної системи актуально і застосування системи кондиціонування повітря;

Спортивні комплекси, тренажерні зали;

Установи соціального призначення - лікарні, поліклініки та інші лікувальні заклади.

 Современные модели кондиционеров являются многофункциональными устройствами, с помощью которых можно проветривать, обогревать, охлаждать и увлажнять воздух. В нашем интернет магазине кондиционеров Одесса «Complex-Comfort»  можно приобрести любые модели современных кондиционеров  по самым приемлемым ценам.

Системи вентиляції в лікувальних установах

Якщо з більшістю представлених вище приміщень всі отже зрозуміло, то лікувальним установам варто приділити особливу увагу. Виходячи з того, що в таких будівлях люди проходять різноманітні обстеження та лікування, можна зробити висновок про те, що повітря в таких закладах має бути відповідним. Розробити проект вентиляції лікарні і реалізувати його в життя допоможуть фахівці зазначеної вище компанії. Враховуючи особливий мікроклімат лікувальних установ важливо завчасно подбати про те, щоб зволоження, нагрівання, охолодження і осушення повітря відбувалися своєчасно, а циркулюючі потоки повітря створювали комфортну атмосферу.

Про те, як створити якісну вентиляцію приміщень

При виборі вентиляційної системи для установ подібного роду важливо звернути увагу на такі критерії, як поверховість будівлі, його загальна площа, відсоток заселеності лікарняних палат і коридорів. тільки виходячи з отриманих даних слід вирішувати питання про потужності використовуваних приладів та встановленні повного комплексу обладнання в спеціально відведених для цього технічних приміщеннях.

Ті установи, які піклуються про стан здоров'я своїх пацієнтів неодмінно повинні турбуватися про якість того повітря, яким вони дихають. Установка припливно-витяжної вентиляції дозволить вирішити одночасно кілька питань і встановити нормальний рівень вологості і вмісту кисню в повітрі усередині приміщення, де знаходяться люди.

Похожие страницы: