Його величність - Євроремонт квартири

Можливо, ви просто від кого із знайомих недавно почули таке стильне слово як "євроремонт" і вирішили, що ви-то нічим не гірше інших, тих, хто вже зробив у себе в квартирі або офісі цей самий євроремонт. Спробуємо ж детально розібратися з тим, що ж являє собою справжній ремонт за європейськими стандартами, і чим він загрожує власникові. Чи готові? Тоді - вперед.

П'ять ступенів Євроремонту

По-перше, євроремонт вимагає по справжньому серйозних фінансових вкладень, без цього нічого не вийде, навіть не намагайтеся.

По-друге, починати такий ремонт без дизайнера - значить просто викинути гроші на вітер, так як чудових результатів отримати не вдасться, на жаль. Зрозуміло, що послуги професійного дизайнера коштують великих грошей, але ж і робота буде неабиякою, так що, як то кажуть: «Взявся за гуж ...». Тільки професійний дизайнер зможе оцінити всі потенційні можливості приміщення, підкаже, як його правильно розпланувати і облаштувати, щоб виразність і декоративність не зруйнували функціональність.Вирішальний голос при виникненні суперечок з дизайнером завжди належить власнику, але затівати такі суперечки не радимо, щоб потім не шкодувати. Якщо проект складений у відповідності, можна приступати до закупівлі будівельних та оздоблювальних матеріалів. Тут криється ще один підводний камінь: на матеріалах не можна економити.Народна мудрість недаремно нагадує всім, хто страждає зайвою скнарістю, що це якість характеру завжди влітає своєму господареві в копієчку. Набагато простіше довірити закупівлю всіх матеріалів дизайнеру чи виконроба, або виробляти всі ці маніпуляції під їх невсипущим контролем.

По-третє, євроремонт майже завжди включає в себе перепланування, спрямоване на створення більш просторих приміщень, квартир - студій. При цьому старі перегородки доводиться руйнувати, а нові будувати. Природно, такі роботи досить брудні і вимагають значних витрат часу. До того ж ніяк без гарної бригади будівельників обійтися не вийде. Зараз саме час передумати робити такий радикальний ремонт.

По-четверте, потрібно певний обсяг електромонтажних робіт, отже, треба запрошувати електрика. Єдиний виняток може бути в тому випадку, коли ушкодження проводки сталося не через вашого ремонту, а з незалежних причин. Тільки в цьому випадку можна буде викликати професіонала з домоуправління і зажадати від нього відновлення павутини проводів. І тільки в цьому випадку роботи будуть виконані безкоштовно.

По-п'яте, напевно знадобиться сантехнік, хоча б для того, щоб перевстановити сантехнічне обладнання.

Замовити всі види сантехнічних робіт Ви можете тут: www.san-sanych.od.ua/santehniki.html, ціни та висока якість робіт Вас приємно здивують.

Етапи оздоблювальних робіт при євроремонт квартири

І тільки наступний етап буде полягати в вирівнюванні стін і стелі. Саме час згадати, що штукатурка і шпаклівка не тільки трудомістке заняття, але і досить тривалий, яке завершується обробкою. Потім ви сталкнетесь з важким вибором шпалер, яких в даний момент безліч. Якщо з стелею і стінами покінчено, слід серйозно зайнятися статями.Досвідчений дизайнер безпомилково вибере тип підлогового покриття для кожного житлового або підсобного приміщення, вам залишиться тільки прислухатися до його думки і беззастережно виконувати всі його розпорядження.Окремої розмови завжди вимагає ремонт в кухні і ванній кімнаті. Незважаючи на те, що ці приміщення не відносяться до житлових і мають не дуже великі площі, кошторис по їх ремонту може в кілька разів перевищувати кошторис по ремонту просторого залу або спальні. І все ж нехтувати ними не можна, тут вже точно доведеться розщедритися, нікуди не дінешся.

Похожие страницы: