Косметичний Ремонт Авто

Автотехцентр ВАРС - ремонт кабін і кузовів

Автотехцентр ВАРС — ремонт кабин и кузовов Кузовний ремонт - це комплексне поняття, яке включає в себе цілу групу робіт.Мета їх проведення - підтримка кузова в ідеальному стані, усунення серйозних ушкоджень, а також будь-яких виникаючих дефектів.
Кузов є найважливішим елементом для будь-якого автомобіля. Питання тут не тільки в естетиці, але і в безпеці пасажирів, а також, певною мірою, в «поведінці» авто на дорозі.Хороший кузовний ремонт при появі дефектів - це запорука довговічності, максимально тривалого терміну служби кузова.

 

DSC00214 Кузовні роботи: основні види ремонту

 

І невелика подряпина або скол, і серйозні деформації після аварії, наприклад, вимагають до себе однаково пильної уваги.Так, пошкодження шару фарби може спровокувати поширення корозії, внаслідок чого дефект пошириться на велику область.Відповідно, навіть самі, здавалося б, «безневинні» проблеми з кузовом варто усувати якомога швидше.

 

Говорячи про кузовному ремонті, можна виділити кілька основних видів таких робіт.

 

1 косметичний ремонт кузова.

 

DSC00212 у разі громадських краси дефектів (відколи, подряпини, інші дрібні пошкодження) Вартість кузовного ремонту, як правило, nevysokoj.Складний кузовний ремонт тут не потрібно: найчастіше досить зачистити пошкоджену ділянку, вирівняти його і заново покрити грунтом, фарбою і лаком.Дрібний кузовний ремонт виконується в самі стислі терміни, за умови якісного його проведення ніяких слідів дефекту не залишається.

 

2 Місцеве Ремонт Auto Body .

 

Тут мова йде про більш серйозні пошкодженнях, вм'ятинах, деформаціях.Якщо площа дефекту невелика, проблема може бути вирішена заміною конкретної частини кузова або її виправленням.Дуже важливо знати, що при рихтуванні кузовних деталей необхідно дотримуватися технологію ремонту.Рихтування деталей повинна бути проведена до «підбиття» форми деталі до ідеальної з мінімальним «допуском» під шпаклівку.Найчастіше деякі «майстра кузовного ремонту» допускають кричущі порушення технології рихтування, після чого проводять «фінішне» вирівнювання площини товстим шаром шпаклівки.Після такого ремонту, через деякий час на поверхні кузова відбувається всякого роду відшарування шару покриття, тріщини та інші неприємності.На фотографіях нижче можна побачити, як це було зроблено на одній з машин, господар якої звернувся в наш автотехцентр після ремонту у таких «фахівців».

Цінителі ретромотоціклов зібралися в центрі екотуризму «Станьково» - Сайт інформаційного агентства "Мінськ-Новини"
Я зробив тільки косметичний ремонт - оновив фарбу. Чесно, закохався в цей мотоцикл. Приємно їздити на .. Старовинний екземпляр продукту американського автопрому 20-х років минулого століття прибув до Білорусі з США.У народній машини охрестили Zhestyanka Ліззі.

Похожие страницы: