Косметичний Ремонт Телефону

Косметичний ремонт мобільного телефону

Все менше і менше людей, які використовують мобільний телефон, тільки для того, щоб подзвонити.Вже досить звично бачити десятки і сотні чоловіків і жінок, хлопців і дівчат, пильно дивляться на дисплей свого мобільного телефону.І це не дивно. Зараз, у часи бурхливого розвитку SMS і WAP, мало хто не користується даними послугами.А що буде далі, в часи 3G мереж? Але не шукайте відповідь на це питання в даній статті.Все це довгий вступ я хилив до того, що люди все частіше вдаються до допомоги мобільного телефону, а отже частіше дістають його з кишені, натискають на клавіші...  
Всі ці дії ведуть до того, що з часом клавіатура, корпус і дисплей будь трубки брудняться.Звичайно, це можна уникнути, якщо ви, припустимо, кожен раз перед тим, як скористатися стільниковим телефоном, миєте руки... Але вимити їх можна далеко не завжди. Є ще один спосіб: постійно носити в чохлі, але я мало бачив людей, яким зручно було натискати на клавіші через чохол під час гри на телефоні або інтенсивного використання WAP'a.Таким чином, назріває питання: а як же боротися з втратою товарного вигляду телефону? Це і є завдання цієї статті - дати кілька рекомендацій, які можуть допомогти у вирішенні даної проблеми.
Почнемо, мабуть, з очищення корпусу. Мити стільниковий телефон простою водою строго не рекомендується (якщо ви, звичайно, не володар Nokia 6250), оскільки волога може просочитися всередину, що може в свою чергу призвести до капітального ремонту.Деякі використовують спирт. Але я б не рекомендував і його, так як внаслідок швидкого випаровування на корпусі телефону залишаться розводи і білуватий наліт.Ну, а бензин - це взагалі блюзнірство. Найменше його попадання роз'їдає ніжний пластик.
Найдешевший варіант - протерти корпус Мобільник Трохи smočennoj у воді vatoj.При цьому я б рекомендував вимкнути телефон і зняти акумулятор.А якщо є можливість відстебнути передню і задню панелі, то, по-моєму, питань взагалі бути не повинно.Відстібати і мій прямо під краном, можна з милом. Головне - добре висушити.

Купівля квартири в Москві: підводні камені - Московська житлова газета "Квартирне ряд"
І якщо з первинним ринком столиці все більш-менш зрозуміло - купується квартира, робиться косметичний ремонт і при бажанні виконується планування житла, то з вторинним ринком все складніше.Вторинний ринок на перший погляд може дозволити заощадити, але при цьому він таїть..

Похожие страницы: