Косметичний Ремонт в однокімнатній хрущовці

Як провести ремонт в однокімнатній квартирі хрущовки?

Однушка после ремонтаОднокімнатна квартира в хрущовці має дуже маленькі розміри.Це невелике житлове приміщення призначене для проживання всього однієї людини.Розвернутися в такій квартирі не просто, а тим більше жити цілою родиною.Звичайні розміри кухні шість-сім квадратних метрів, а кімнати - вісімнадцять-двадцять квадратів.Добре, якщо така площа дісталася молодятам без дітей, яким рай з милим і в курені. Ремонт odnokomnatnoj квартири в hruŝevke пройти всі ті ж кроки, технічний директор і в polnometražnoj.

 

Якщо прийнято рішення провести косметичні роботи, то цей процес можна зробити своїми руками.Нічого складного в цьому немає, тим більше невеликі габарити квартири дозволяють провести ремонт в найкоротші терміни.

 

Ремонт в ванной комнатеЕтапи проведення косметичного ремонту

 

В ситуації з косметичними роботами немає необхідності складати дизайн-проект.Багато чого можна зробити і додумати самостійно. Але в першу чергу проводиться демонтаж старої обробки і старих систем, пов'язаних з розведенням труб опалення, водопроводу, каналізації і гарячим водопостачанням.Другим етапом можна вважати монтажні роботи, пов'язані з проведенням вищевказаних систем та використанням в цих цілях пластикових труб.

 

Етап третій - це проведення дій, спрямованих на вирівнювання поверхонь.Особливо це стосується вирівнювання стінових поверхонь. Вся справа в тому, що демонтажні роботи старої обробки призведуть до втрати якісних характеристик стін, що не дозволить провести їх обробку на належному рівні.Тому найчастіше стіни на даному кроці шпаклюються, створюючи гладку, рівну і міцну поверхню.

 

Все те ж саме відноситься і до стелі. Але тут є невеликий нюанс, зазвичай в однокімнатних квартирах в хрущовках НЕ монтують стелі з категорії підвісних, тому, що вони займуть певний простір і знизять стелю, що в малому приміщенні недоцільно.Тому стелі так само вирівнюють шпаклювальними розчинами.

 

Якщо підлога має рівну і надійну основу, що залишилася від колишнього ремонту, то його або не чіпають взагалі, або наносять тонку цементну стяжку.

Возможно, вам понравится:
Ремонт квартири до і після
Ремонт квартири до і після
Ремонт квартири - від огляду до
Ремонт квартири - від огляду до

Ринок вторинного житла Казані - Фентезі Всі
Одно-, двох-і трьох-НАВІТЬ - вони завжди budut raskupatsâ з великою швидкістю, Tak ціною, термін дуже привабливою.За даними аналітиків, в червні 2013 року ціна на ці квартири знизилася ще більше...

Похожие страницы: