Шоу Косметичний Ремонт по Русски

Косметичний ремонт дивитися онлайн

Цікава і кумедна передача, яка розповідає про те, що іноді косметика і вигадлива одяг здатні спотворити навіть найкрасивіше обличчя.Ведуча Саша і її напарник робот «ПІД» намагаються відкрити природну красу в самих штучних красунь.Що з цього виходить, ви дізнаєтеся, якщо вирішите дивитися онлайн «Косметичний ремонт».
Без смаку підібраний макіяж, погана зачіска і невдала одяг можуть з будь-якої красуні зробити непривабливого монстра.Однак, надивившись модних передач і зоряних хронік, молоді дівчата самі часом не розуміють, що багато - не завжди означає добре.Візажисти, стилісти, а також спеціально розроблена комп'ютерна програма «ПІД» допоможуть дівчатам підібрати природний, саме їм відповідний образ.Однак чи всі зможуть з ним погодитися? Адже кожного з нас в голові своє унікальне уявлення про красу.Чи скористаються герої рада подала чи віддадуть перевагу так і залишитися невизнаними суспільством фриками? Відповідь ви знайдете в передачі «Косметичний ремонт»!

Возможно, вам понравится:
Ремонт квартири до і після
Ремонт квартири до і після
Ремонт ванної кімнати в хрущовці
Ремонт ванної кімнати в хрущовці

Терміновий продаж нерухомості - як швидко і правильно продати житло - RealtyPress.Ru
Друге, потрібно привести квартиру в порядок (полагодити електрику, сантехніку), зробити легкий косметичний ремонт.Все це .. Терміновий продаж нерухомості є угодою, яку, за наявності певного досвіду власник може організувати і провести самостійно.

Похожие страницы: