Кухні на замовлення, 5 переваг

Виготовлення кухні на замовлення краще, ніж збірна меблі для кухні.Ми пропонуємо розглянути 5 переваг кухні на замовлення.
По-перше, меблі для кухні на замовлення дозволяє реалізувати будь-яку фантазію замовника.Ви можете вибрати картинки меблі для кухні з будь-якого каталогу, і ми створимо вам таку ж.Різноманітність стилів необмежено: італійські класика, скандинавський стиль, стиль Прованс.У розділі «Кухня» зібрана красиві меблі для кухніфото.Тут можна вибрати, замовити і купити кухню в Києві недорого.
По-друге, меблі для кухні на замовлення дозволяє вбудувати меблі точно в ваші розміри приміщення.Кухня буде вбудована і враховувати всю корисну площу.У вас не буде порожніх просторів у вигляді дірок між плитою і стіною або між підлогою та ніжками столу.Ми організуємо будь-який простір: облаштуємо маленькі кухні, розробимо меблі для великої кухні, створимо меблі для кухні студії, кухні-їдальні, кухні лофт і т.д.
По-третє, меблі для кухні на замовлення виготовляється з тих матеріалів, які ви виберете.Ми проконсультуємо в матеріалах і фурнітурі, розповімо про їх стійкості і довговічності.Ви будете знати, який відсоток формальдегідів виділяє ваша меблі і як це впливає на ваше здоров'я.Ми працюємо з усіма існуючими матеріалами: фарбований мдф, масив дерева, кухні шпон, меблі для кухні з пластика і ін.Детальніше про матеріали можна дізнатися тут.
По-четверте, меблі для кухні на замовлення дозволяє отримати вам вищий сервіс.Вам ні про що не потрібно піклуватися.Спочатку до вас приїдуть дизайнери, які запропонують сотні сучасних рішень і фото кухні.Потім з вашої кухнею буде працювати інженер-конструктор, який проконтролює весь техпроцес.Потім кухню вам доставлять і зберуть на місці.
По-п'яте, меблі для кухні на замовлення створюється з гарантією обслуговування.Протягом року, ви можете звернутися до нас, і ми вирішимо проблеми з експлуатацією.Крім цього, ви отримуєте річну знижку в 10% на наступне замовлення меблів.Цю знижку ви можете використовувати самі або передати родичам і друзям.

кухня дизайн

Придумуючи меблі для кухні на замовлення, слід врахувати різноманітність сучасних стилів.Дизайн інтер'єру кухні повинен в першу чергу створювати затишок і комфорт для сім'ї.Саме тому найпопулярніша - це класична меблі для кухні.У ній переважають теплі тони та м'які форми.Елітні кухні класика зазвичай включають масив дерева.Як правило, це фасади з натурального дерева, а корпус з інших матеріалів.

Кухні в стилі модерн підійдуть для молодих сімей, які підтримують стрімкий і енергійний спосіб життя.Зазвичай це білі кухні або комбіновані з простими лаконічними формами.Планування кухні модерн суворо вписана і враховує можливості приміщення, що підходить для кухні будь-яких розмірів.

Кухонні меблі для маленької кухні є окремим напрямком розробок наших дизайнерів.Маленька кухня - це історична особливість наших квартир.Продумати інтер'єр маленької кухні буває дуже складно.Тут необхідно зручно розмістити все сучасне обладнання і побутове начиння.Меблі для маленької кухні повинна бути лаконічною і не громіздкою.Приклади, зразки і дизайн маленької кухні можнадивитися фото детальніше.

декор кухні

Не менш важливим є декор кухні.Підбір яскравих акцентів, які не тільки підкреслюють стилі дизайну, але і відображають індивідуальність господарів.Це вирішується через зображення на скіналі для кухні, через вибір форми і типу мийки для кухні, через застосований штучний камінь для кухні.

Скинали - це скляний фартух на стіні кухні, розташований між столами робочої поверхні і навісними шафами.Сучасні скіналі для кухні Київ різноманітні і барвисті, вони повністю замінили незручні кахельні фартухи для кухні.

Стільниці для кухні штучний камінь - це зручна, міцна і візуально ефектна альтернатива традиційним стільницям.У комплекті, як правило, замовляють мийки для кухні штучний камінь, які впаюються в стільницю і утворюють єдине ціле.

Похожие страницы: