Монтаж паркетної підлоги

Монтаж паркету може здатися на перший погляд досить легким і захоплюючим процесом, але це не так. Для проведення цієї роботи краще звернутися за допомогою до фахівців, які виконають свою роботу, і ви отримаєте ідеальний підлогу на десятки років. Зверніть увагу на те, що паркет може відрізнятися за розміром від маленьких плашок до дощок великого розміру, при виборі зверніть увагу на гармонійне поєднання з інтер'єром. Викладення паркету може бути простою або поєднувати в собі візерунки та орнаменти. Укладати паркет необхідно в самому кінці ремонтних робіт, тобто після закінчення оформлення стелі і стін, при цьому вологість приміщення не повинна перевищувати 60-ти відсотків і бути нижче 40-ка, температура ж повітря повинна бути в межах 20-30 градусів.

Качественная конвейерная лента купить по самой выгодной стоимости на сегодняшний день.

Відповідно до технології укладання паркету, підлога повинна бути покладений дерев'яними лагами, обшитий паркетними щитами і тільки потім покладений безпосередньо паркет. Звичайно ж цементна або бетонна стяжка теж може бути основою, але стяжка повинна бути висушена природним способом протягом місяця, як мінімум, а перед укладанням необхідно буде виміряти вологість приладом. Паркет повинен експлуатуватися тільки в опалювальному приміщенні, без різких перепадів температур і тривалої відсутності обігріву. Якщо ж не дотримуватися тепловий режим, то паркет дуже швидко втратить свої естетичні та характеристики.

фінішні роботи

Після укладання підлоги, його слід відшліфувати і покрити лаком в декілька шарів, що в подальшому захистити підлогу і продовжити експлуатацію. Якщо ж у вас з'явилися скрипи або яку-небудь деталь необхідно замінити, то тут без фахівця не обійтися. Ремонт паркету більш відповідальний і складний процес, ніж монтаж, його зможе виконати лише професіонал, який поверне вашому підлозі первісний вигляд.

Похожие страницы: