Тропічний душ - корисно, красиво і приємно

Свою назву такої душ для ванної кімнати отримав за аналогією з однойменною атмосферних осадом - тропічним дощем (зливою). Проведено це порівняння за рахунок головної особливості конструкції, що полягає в особливій системі подачі води. Через спеціальні грати вона надходить в лійку, де насичується повітрям. На виході виходять не звичні тонкі цівки, а тугі великі краплі води. Розбиваючись об ваше тіло, вони створюють ефект масажу і повну ілюзію того, що ви потрапили під сильний дощ.

Тропічний душ - корисно, красиво і пріятноТропіческій душ - корисно, красиво і приємно

Підсилює відчуття і особливе розташування лійки душа. Зазвичай вона кріпиться максимально високо - до стелі або в безпосередній близькості до нього. Така конструкція дозволяє створити у ванній кімнаті цілий острівець релаксу, що багато в чому обумовлено її додатковими можливостями.

Тропічний душ - корисно, красиво і приємно

Тропічний душ у ванній кімнаті - різноманіття рішень і особливості вибору

На самому початку свого «шляху» тропічний душ міг похвалитися скромними розмірами і стандартної круглою формою. Сьогодні асортимент цього сантехнічного вироби виріс в рази. Свій вибір можна зробити на основі таких критеріїв.

Розміри лійки.

Відмітна особливість душа. Зазвичай величина лійки досить велика, щоб вода повністю омивала тіло людини. Виробники пропонують моделі з діаметром від 15-20 см до 40-60 см! Це ще більше наближає вас до «купання під дощем».

Купить алюминиевые пороги для пола можно на этом сайте по выгодной цене от производителя.

Форма лійки.

Вона може бути різною. Найбільш традиційні варіанти - квадратні, круглі, овальні, прямокутні. Більш вишукані - циліндричні, а зовсім вже незвичайні моделі виконані у вигляді дивовижних квітів, красивих лопатей і ін.

Тропічний душ - корисно, красиво і пріятноТропіческій душ - корисно, красиво і приємно

Особливості конструкції.

Тут перед вами постане вибір між:

стіновий панеллю з лійкою;

стійкою з лійкою, що кріпиться також до стіни;

спеціальною насадкою, яка в будь-який момент замінить стандартну лійку душу (самий бюджетний, але програє по відчуттях варіант);

змішувач з душем, спочатку оснащеним «тропічної» лійкою.

Тропічний душ - корисно, красиво і пріятноТропіческій душ - корисно, красиво і пріятноТропіческій душ - корисно, красиво і приємно

Можливість змінювати положення лійки.

У деяких моделях вона жорстко фіксується на певній висоті і в заданому положенні. Інші вироби дають можливість регулювати ці параметри, опускаючи і піднімаючи, повертаючи лійку під бажаним кутом.

Ступінь функціональності.

Тут мається на увазі можливість зміни режиму - ви можете вибирати між легким мрячить дощем, сильним тропічною зливою та ін. - і наявність інших приємних бонусів. До останніх відносять підсвічування лійки за допомогою світлодіодів, наявність другого гнучкого душа.

Тропічний душ - корисно, красиво і пріятноТропіческій душ - корисно, красиво і приємно

Очевидно, що виробники сантехніки готові задовольнити потреби широкого кола споживачів, а сам тропічний душ - це не тільки приємні гігієнічні процедури, але і користь для організму. Однак перед покупкою необхідно врахувати ряд нюансів:

Далеко не для всіх ванних кімнат підійде велика лійка душа. Власникам малогабаритних квартир доведеться себе досить обмежити.

Не завжди є необхідність в прийнятті повноцінного душа з миттям голови. Якщо ви часто використовуєте душ для більш коротких процедур, то подбайте про оснащення ванної кімнати і стандартної гнучкою конструкцією.

Для отримання всієї палітри позитивних вражень від такого «дощику» слід бути впевненим в хорошому натиску води.

Висока вартість виробу. Найпримітивніші варіанти можуть коштувати 5-7 тисяч, а великі і багатофункціональні моделі - кілька десятків тисяч рублів.

Це поверхневе знайомство з таким чудом інженерної думки, як тропічний душ. Якщо воно вас зацікавило, то ласкаво просимо в магазини та салони з сантехнікою. Там ви зможете більш детально вивчити вироби, оцінити їх можливості.

Похожие страницы: