Дрібний Косметичний Ремонт Квартир

Косметичний ремонт: швидко, недорого, якісно

 

Етапи косметичного ремонту

 

Ремонт косметичного типу справедливо називають найбільш доступним видом обробки приміщення.При реалізації такого проекту можна обійтися мінімальними витратами і отримати гідний результат.Косметичний ремонт будинків, квартир може включати різні види робіт: малярні, штукатурні, оздоблювальні (монтаж покриттів стін, стелі, підлоги), сантехнічні (заміна застарілого зовнішнього обладнання новим), електромонтажні.Найчастіше при цьому використовуються традиційні технології і недорогі матеріали.Акценти в приміщенні квартири, кімнати з косметичним ремонтом часто розставляються за допомогою аксесуарів.Вони дозволяють додати інтер'єру необхідну тематичну забарвлення.

 

Косметичний ремонт проходить у кілька етапів. На кожному з таких виконуються певні види робіт.Перший етап передбачає підготовку кімнати або квартири до реалізації проекту. При цьому приміщення звільняються від меблів, поверхні, які ремонт не торкнеться, захищаються від забруднень спеціальними матеріалами (чохли, плівки тощоп.). На підготовчому етапі також проводиться демонтаж покриттів, термін експлуатації яких закінчився.Починається він, як правило, зі стель (якщо це передбачено проектом).Потім видаляються настінні покриття, вивозиться твердий побутове сміття.

 

Обробний етап може включати різні види робіт. Поверхні, потребують відновлення, штукатуряться, в них закладаються тріщини, виступаючі дефекти видаляються за допомогою спеціального інструменту. Косметичний ремонт може включати також обробку дверей і вікон.Якщо експлуатаційний термін таких минув, вони замінюються новими. Відновлювані двері і вікна реставруються, їм повертається первинний естетичний зовнішній вигляд.

 

На обробному етапі косметичного ремонту можуть бути використані різні матеріали.Їх вибір - питання індивідуальних переваг, реальних фінансових можливостей замовника.Настінні, підлогові, стельові покриття представлені на ринку в широкому асортименті.Вибрати оптимальний варіант за співвідношенням ціна / якість вам допоможуть професійні фахівці в галузі ремонту.

Возможно, вам понравится:
Перепланування однокімнатної
Перепланування однокімнатної
Ремонт однокімнатної і
Ремонт однокімнатної і

П'ятірка найдешевших квартир у столиці, що здаються в оренду - Нерухомість Росії
Ця квартира мебльована, є побутова техніка, але здавали її всього на 2 місяці за ціною 18 тис.рублів. За 20 тис. рублів на .. Четверте місце в рейтингу найбільш дешевих орендних квартир займає однокімнатна квартира після косметичного ремонту за 22 тис.рублів.

Похожие страницы: