Капітальний та косметичний ремонт квартир

                                     
Дизайн-проект квартири, котеджу, авторська робота (самий повний склад документів) 1000 руб./ M2
В ремонт комплексу ЗАМОВЛЕННЯ, від дизайн-проекту 50%
В ремонт комплексу ЗАМОВЛЕННЯ, від матеріалів 10%
від 1700 руб./ М2
Виїзд фахівців, кошторис та авторський нагляд безкоштовно
Увага! Термін дії акції обмежений!
 

Рано чи пізно таке актуальне питання, як, встає перед кожною людиною.Ще донедавна ремонт квартир виконувався переважно власними силами і, зрозуміло, не найкращим чином.Здійснюючи, люди часто навіть не припускали, з чого почати, і не знали, який результат хочуть побачити в результаті.

 

На сьогоднішній момент ситуація кардинально змінилася.Завдяки інтенсивному розвитку будівельних технологій, появи доступного асортименту будівельних матеріалів, ремонт квартир стали здійснювати спеціалізовані компанії.

 

Будівельна компанія «SU 188» протягом багатьох років проводить ремонт квартир.Ми успішно переймаємо досвід європейських фахівців, використовуємо тільки якісні матеріали і найсучасніші технології.Здійснюючи, ми створюємо справжні витвори мистецтва, ексклюзивні інтер'єри, ідеально відповідні для житла.

 

Ми пишаємося своїми роботами і на ремонт квартир даємо тривалу гарантію.Вам потрібний ремонт однокімнатної квартири або двокімнатної, а може бути багаторівневих апартаментів? Для досвідчених професіоналів компанії «SU 188» ремонт квартир будь-якого планування не складає ні найменших труднощів.Ремонт квартир команда фахівців будівельної компанії «SU 188» виконує злагоджено й оперативно.Після нас не залишається бруду, пилу і будівельного сміття.

 

Перед тим як здійснювати ремонт квартир, ми уважно спілкуємося з замовником, прислухаємося до всіх його побажань і складаємо кошторис на ремонт квартир.Кошторис складається навіть у тому випадку, коли потрібно невеликий косметичний ремонт квартир.Вона є гарантією сумлінності та відповідального підходу з нашого боку.

Продаж 1-кімнатної квартири в Новосибірську, вул. Кошурнікова, Дзержинський район, торг - NGS.NOVOSTI
Двокімнатна квартира в 9-й поверховий цегляний будинок Пішки від метро ЗОЛОТИЙ NIVA.ОТЛИЧНОЕ МІСЦЕ РОЗТАШУВАННЯ .. Підніміть своє оголошення пошуку. Після обробки запиту Ваше оголошення в результатах пошуку буде стояти на перших позиціях.

Похожие страницы: