Класичні шпалери: переваги

Класичні малюнки шпалер ніколи не виходять з моди. Слід зазначити, шпалери класичні захоплюють своєю елегантністю і прекрасно поєднуються з деревя'ними меблями з масивними лініями, традиційними килимами і картинами на полотні. У класичних шпалер є свої віддані шанувальники, і немає ніяких ознак того, що їм будуть загрожувати сучасні тенденції. Ознайомтеся з найпопулярнішими класичними дизайнами шпалер.

Класичні шпалери з ромбоподібним малюнком

Серед непідвладних часу візерунків, які охоче використовують в інтер'єрах, є ромби. Приглушені кольори і прості повторювані геометричні фігури роблять шпалери з діамантами привабливим прикрасою не тільки у вітальні, але і в холі. Візерунок з ромбів може стати цікавим фоном для простого дерев'яного комода. Він додає акценту в кімнату, зробивши основний акцент на обраної стіні. Вибираючи класичні шпалери з ромбоподібним малюнком, не забудьте пофарбувати залишилися поверхні в додаткові кольори. Якщо хочете гармонійного цілого, не вводьте в інтер'єр більше трьох кольорів.

Квіткові шпалери в класичному стилі

Яскравий фон з бутонами троянд середнього розміру - такий дизайн відомий всім любителям класики. Ностальгічні мотиви відмінно поєднуються з традиційною меблями - як горіховою, так і повністю білою. Для ретро-ефекту їх можна поєднувати з мереживним текстилем, скатертинами, скатертинами і заздрісникам. Якщо вам подобається стиль Шеббі-шик, вибирайте для шпалер нарочито зістарені елементи з явно потертими і потьмянілими елементами.

Чорно-білий класичний візерунок - це те, що асоціюється з елегантністю і почуттям доброго смаку. Класичні шпалери з мотивом «гусячі лапки» добре виглядають у багатьох інтер'єрах - як з нотками ретро, в чорно-білому стилі, так і повністю сучасними в поєднанні з білими меблями, обробленою до блиску. Якщо у вас невелика площа, хорошим рішенням стануть шпалери з меншим розміром «ламану клітку», які не будуть оптично зменшувати інтер'єр.

смугасті шпалери

Класичні шпалери в смужку мають дивну здатність оптично змінювати пропорції кімнати. Якщо ви тягнете до вертикальних смугах, ви можете змусити інтер'єр здаватися вище, ніж він є насправді. Ви посилити цей ефект, якщо наклеїти шпалери яскравих кольорів. Однак, якщо ви хочете візуально додати кімнаті глибини і ширини, вибирайте шпалери з горизонтальними смугами. Такий вид обробки підійде не тільки для основної стіни у вітальні, але і в якості заповнення ніші.

Похожие страницы: