Косметичний ремонт однокімнатної Квартири Ціна

Капітальний і косметичний ремонт і перепланування квартир

"Один старий єврей прославився на всю округу тим, що вмів заварювати самий смачний і ароматний чай.

 

І ось, вже перед смертю, зібрав він своїх друзів і родичів.Тоді один з них сказав:  
- Дядя Шолома, ви завжди готували такий незрівнянний чай.Але ви ніколи ні з ким не ділилися його рецептом.

 

Розкрийте нам цей секрет хоча б тепер.
Тоді старий, не піднімаючи голови з подушки, жестом попросив усіх, хто стояв біля його ліжка схилитися до нього, прямо до його губ.

 

І коли вони наблизилися, дядько Шолома прошепотів:  
- Люди, не шкодуйте заварки! "

Група компаній "Сонячне коло" виконує капітальний і косметичний ремонт квартир, перепланування будинків і офісів тільки на високопрофесійному рівні, що є основною запорукою успіху нашої роботи.Компанія "Сонячне коло" пропонує високопрофесійний дизайн інтер'єру, ремонт квартир (Москва).Досвідчені фахівці складуть персональний дизайн-проект інтер'єру квартири, враховуючи всі ваші побажання, зроблять ремонт квартир, оздоблювальні роботи.На виконаний ремонт квартир, будинків, офісів компанія "Сонячне коло" дає гарантію терміном від 1 року.

ДИЗАЙН ОБЛАШТУВАННЯ Квартир

 

Особиста дизайн проекту інтер'єру квартири pozvolit створити атмосферу у вашій квартирі Wutai.Виконуючи ремонт квартир (будинків, офісів), ми прагнемо створити ваш власний світ, де вам завжди буде комфортно.

 

Ми виробляємо дизайн інтер'єру, ремонт квартир (Москва) оперативно. Якщо дизайн-проект інтер'єру квартири включає в себе перепланування, фахівці "Сонячного кола" оформлять дозвільну документацію.Оздоблення, ремонт квартир "під ключ" буде проведена точно в строк.

 

ОБЛАШТУВАННЯ, РЕМОНТ КВАРТИР "ПІД КЛЮЧ"

 

Якщо вам належить ремонт квартир, оздоблювальні роботи, ми раді запропонувати послуги кваліфікованих співробітників.Ви вражені наші tsenи ремонт будинків. Наша tsenи з ремонт odnokomnatnoy kvartirи, vklyuchaya otdelochnиe rabotи sostavlyayut з 3 х tиsyach Rublee kvadratnиy метро.

П'ятірка найдешевших квартир у столиці, що здаються в оренду - Нерухомість Росії
Ця квартира мебльована, є побутова техніка, але здавали її всього на 2 місяці за ціною 18 тис.рублів. За 20 тис. рублів на .. Четверте місце в рейтингу найбільш дешевих орендних квартир займає однокімнатна квартира після косметичного ремонту за 22 тис.рублів.

Похожие страницы: