​Особливості навантажувачів

Навантажувач - це досить потужна і компактна техніка, яка може переміщати як невеликі, так і об'ємні довгомірні вантажі. Залежно від особливостей бізнесу і завдань, які покликана вирішувати ваша техніка, Ви можете вибрати автонавантажувач вилковий з паливним - дизельним, бензиновим - або електричним двигуном.

Дизельний вилочний навантажувачі ідеальний для роботи з високою інтенсивністю і великими обсягами вантажу. Він легко долає довгі дистанції на відкритому повітрі.

Качественный вилочный погрузчик manitou на https://voltech.com.ua/ купить по самой выгодной стоимости на сегодняшний день.

Навантажувачі вилочні електричні так само ефективний при великому грузопотоке і при цьому підходить як для роботи в приміщеннях, так і на вулиці. Плюс до всього, навантажувач електронавантажувач - це екологічно чисте обладнання.

Чим гарний навантажувач?

ефективність

Він витримує високу інтенсивність, здатний працювати в будь-яких погодних умовах, транспортувати вантажі на великі відстані і піднімати їх на значну висоту.

багатофункціональність

Він може працювати як на відкритих майданчиках, так і в приміщеннях. Тому в багатьох випадках вигідніше використовувати саме вилочний автонавантажувач: ціна його нижче, ніж вартість більш громіздкою техніки, а сфера використання - набагато ширше.

економічність

Він з легкістю замінює десяток вантажників, і в підсумку вартість вилочного навантажувача виявляється менше плати за утримання постійного штату робітників.

маневреність

Він акуратно і точно діє навіть в заставлених приміщеннях, наприклад, в торгових залах магазинів, на завантажених складах, всередині транспортних контейнерів.

Коли він потрібен?

Без вилочного автонавантажувача не обійтися, якщо вам необхідно:

Розвантажити транспорт - машину, ж / д вагон, контейнер;

Укласти вантаж штабелями;

Перемістити вантаж на інше місце на складі або відкритому майданчику;

Перенести будівельні матеріали;

Швидко пересунути товар в магазині;

Завантажити палети, ящики, коробки на високі полиці.

Різноманітність моделей навантажувачів дозволяє легко адаптувати техніку під ваші потреби. Виберіть навісний навантажувач, якщо у вас вже є власне обладнання, а необхідність в транспортуванні виникає не так часто. Зверніть увагу на навантажувач телескопічний навантажувач, якщо вам постійно потрібно переміщати вантажі різних розмірів і довжини. Якщо доводиться працювати з важким вантажем, краще купити навантажувач з трьома або чотирма захопленнями.

Похожие страницы: