Освітлення в приміщенні

коридор

Коридор в квартирі, це місце, де ми робимо останні штрихи в плані коригування зачіски або макіяжу, дивимося як «сидить» на нас одяг, тому світла тут повинне бути багато. Оскільки коридор і передпокій - це традиційно маленькі приміщення, тут досить лампи загального освітлення потужністю в 100-150 Вт, декількох світильників по периметру або уздовж протилежних стін, і окремої підсвічування дзеркала. Світло біля дзеркала повинен бути м'яким, розсіяним, максимально наближеним до природного.

Комора, гараж

Комори і гаражі з часом перетворюються на місця, де зберігаються тисячі потрібних і непотрібних речей. На перший погляд, здавалося б, тут ні до чого яскраве світло, що логічно, адже вони не призначені для проживання. Тим часом, трапляється що без потужного джерела світла потрібну річ знайти не представляється можливим, та й ходити в напівтемряві серед ящиків, коробок, банок та іншого, може бути небезпечним. Тут Вам самостійно доведеться знайти «золоту» середину освітленості, виходячи з площі приміщення, наявності або відсутності вікон і т.п.

Видео для взрослых дойки и другие части тела в свободном доступе.

Сім прийомів для зміни сприйняття приміщення за допомогою освітлення

1. Якщо Ви хочете зберегти пропорції приміщення, використовуйте світильники прямого світла.

2. Чим більше в кімнаті відбивають або джерел розсіяного світла, тим більше здається внутрішній простір кімнати.

3. Щоб зменшити висоту стелі, використовуйте світильники на стелю із змінним кутом і направте потік світла не вертикально вниз, а на стіни.

4. Щоб збільшити висоту стелі, потрібно спочатку зробити його світлим, наприклад змонтувати білий або матовий натяжна стеля, а потім направити на нього світло настінних світильників.

5. Розширити вузьке приміщення можна розмістивши світильники по рівній осі уздовж однієї із стін.

6. Зменшити довжину кімнати можна послідовно встановивши на стелі кілька пар світильників поперек кімнати.

7. Звузити широке приміщення легко, якщо розташувати світильники ланцюжком по центральній осі стелі.

Похожие страницы: