Секційні автоматичні ворота



Секціонние ворота - можуть бути відмінним рішенням для закриття / відкриття гаражів. Адже вони можуть не тільки захистити гараж, від проникнення небажаних осіб, але також дають можливість зберегти тепло. Секційні гаражні ворота в наш час користуються великою популярністю на ринку будівництва та огорож. Безліч позитивних властивостей, якими володіють наші вироби, роблять їх надзвичайно привабливими. Наприклад, вони зберігають тепло в приміщенні не гірше цегляних стін!

Секційні автоматичні ворота Ви можете придбати на сайті: www.thermoline.com.ua, ціни Вас приємно здивують.



Автоматичні ворота в гараж включають в себе сендвіч-панелі з'єднані петлями, які здійснюють рух по напрямних. Сендвіч-панелі володіють чудовою теплоізоляцією. Крім того, хороші термостійкі властивості досягаються завдяки використанню спеціальних ущільнювачів гумок між отвором воріт і полотном (з внутрішньої сторони). Напрямні секційних гаражних воріт встановлюються по краях отвору гаража і заводяться під стелю. Гаражні ворота мають велику кількість переваг і в більшості випадків є найкращим вибором для облаштування прорізів складів, цехів, гаражів і СТО. Вони відмінно підходять як для використання в промисловій зоні, так і в приватному секторі.

У процесі відкриття все сендвіч-панелі секційних воріт піднімаються в простір під стелею. Завдяки такій конструкції вони дають можливість економити велику кількість простору перед об'єктом. На відміну від старих звичних для більшості металевих воріт, секційні автоматичні ворота в гараж не вимагають багато простору перед собою. Це дає можливість перед воротами паркувати автомобілі. В сучасних умовах при постійному зростанні кількості автомобілів, таке переваги стає особливо актуальним.

Похожие страницы: