Скільки Варто Косметичний Ремонт трикімнатної квартири

Капітальний та косметичний ремонт трикімнатної квартири: вартість і етапи

Схема работы с нами

Дізнайтеся вартість Вашого ремонту

 

1.Виберіть тип об'єкта

 

Квартира

 

Котедж / таунхаус

 

Офіс

 

Кімната / кухня

 

3.Тип ремонту

 

Косметичний

 

Комплексний

 

Капітальний

 

Євростандарт

 

Класу "Люкс"

 

4.Включені роботи:

 

Це роботи самого висого рівня, включаючи безперервний шеф-монтаж, подкотовку індивідуального дизайну з експлікацією кожного приміщення, з урахуванням систем вентиляції та кондиціонування.Ми запропонуємо Вам декілька варіантів дизайн-проектів, з урахуванням Ваших смаків і побажань.Варіант включає практично необмежені варіанти перепланування.

Орієнтовна вартість Вашого ремонту становить: руб.  

Дана сума є дуже приблизною, оскільки не враховує унікальні особливості Вашого об'єкта.Щоб дізнатися більш точну інформацію скористайтеся кнопкою розташованої нижче.

 

Порахувати

 

* Ви можете вибрати тільки ті роботи, які вам потрібні

 

Приклади наших робіт

 

Хочете оновити інтер'єр, заново провести обробку приміщення, вирівняти стіни, підлога і стеля? Тоді ми до Ваших послуг.CEĻU напівбоги kosmetičeskogo ремонт максимальна komfortnyh Створити умови для перебування в квартирі.Природно масштаби ремонту, та і його вартість набагато нижче, ніж при проведенні капітального ремонту, однак подібні роботи слід проводити хоча б 1 раз на 2-3 роки.Це дозволить Вам оновити своє житло, поліпшити умови проживання в ньому.

 

Відео звіт про ремонт квартири

 

Возможно не включен flash в браузері.

 

Капітальний ремонт 3 х кімнатної квартири

 

Під даним видом ремонту розуміється цілий комплекс робіт, спрямований на поліпшення зовнішнього вигляду приміщення і умов проживання в ньому.Проводиться даний ремонт один раз на 5-7 років, і відрізняється від косметичного своєю масштабністю.Складається він з безлічі етапів, послідовність яких необхідно чітко дотримуватися.Відповідно проведення капітального ремонту самостійно взагалі неприпустимо.

Возможно, вам понравится:
Перепланування однокімнатної
Перепланування однокімнатної
Ремонт однокімнатної і
Ремонт однокімнатної і

П'ятірка найдешевших квартир у столиці, що здаються в оренду - Нерухомість Росії
Ця квартира мебльована, є побутова техніка, але здавали її всього на 2 місяці за ціною 18 тис.рублів. За 20 тис. рублів на .. Четверте місце в рейтингу найбільш дешевих орендних квартир займає однокімнатна квартира після косметичного ремонту за 22 тис.рублів.

Похожие страницы: