Тканинні натяжні стелі

Хоча своє існування тканинні натяжні стелі беруть ще з Давнього Єгипту, коли поверхню стелі просто закривали полотнами міцної тканини, в Росії такий тип стелі з'явився відносно недавно. Тут же він отримав широку популярність і купу позитивних відгуків. Тим більше, що з часу того Єгипту процедура виготовлення пішла далеко вперед і на сьогоднішній день є інноваційною.

Тканинні натяжні стелі є сучасним методом декору різних кімнат за призначенням. Полотно тканини для даного стелі може мати ширину 5 метрів, а тому цей тип натяжної стелі називають ще безшовним. Тканина для даного типу натяжних стель проводиться на спеціалізованому обладнанні з поліестеру, зробленого їхніми трикотажного плетіння, потім проходить просочення спеціалізованим розчином. Посередництвом даного полотна можна обробити як стіни, так і поверхню стелі. Тканинні натяжні стелі можуть мати абсолютно будь-який відтінок, а також на нього можна легко нанести будь-яке зображення або візерунок за допомогою друку широкого формату.

Лучший мужской barbershop ждет Вас, цены на услуги Вас приятно удивят.

Тканинний стеля без нагріву

Тканинні натяжні стелі мають безліч переваг:

1. Великим плюсом даного стелі є звичайно ж зовнішній вигляд, так як полотно зроблено з плетіння ниток поліестеру з просоченням з поліуретану, що за структурою має зовнішній вигляд тканини.

Полотно тканинного натяжної стелі Clipso німецької компанії Pongs

2. Ще однією незаперечною перевагою, яке не можна не згадати, є можливість установки фото тканинного натяжної стелі в кімнаті, яка не має опалювальної системи, і монтаж виконується відповідно холодним методом. Тобто в даному випадку не доведеться використовувати для нагріву кімнати до потрібної температури теплової гарматою. Заправляється тканинне полотно механічним методом в рейку профілю рейку, після чого потрібно зрізати надлишки.

тканинний натяжна стеля одразу ж після установки з відрізаною кінцями

натяжна тканинний стеля Clipso pongs в розрізі

Тканинний натяжна стеля після установки обрізаються надлишки

тканинний натяжна стеля в розрізі

3. І останнє, на що варто звернути увагу, це те, що тканинні натяжні стелі невибагливі в експлуатації. Завдяки тому, що використовуваний матеріал - тоненьке і досить міцне армоване полотно просочене поліуретаном, стелю можна пошкодити. Крім того, фото тканинні натяжні стелі служать досить довгий час, з часом не вицвітають і не провисають. Виробники гарантує термін експлуатації до 15 років і це не межа.

Похожие страницы: