Джерело безперебійного живлення

Джерело безперебійного живлення необхідний для забезпечення безперервного режиму роботи важливих споживачів, таких як котельне обладнання, обчислювальна техніка, системи зв'язку та інші. Сучасні ДБЖ мають максимальну потужність до 18кВт і застосовуються в резервних системах електропостачання житлових будинків або промислових об'єктів.

Качественный источник бесперебойного питания Вы можете приобрести на сайте по ссылке на elektro.in.ua по самой выгодной стоимости на сегодняшний день.

Конструктивно ДБЖ складається з інвертора, зарядного пристрою та блоку контролю вхідної напруги. Залежно від типу використаного в пристрої перетворювача напруги вихідний сигнал в автономному режимі може бути як модифікованим так і синусоїдальним.

ДБЖ можна розділити на три основні групи:

Резервний UPS (Passive Standby UPS, Off-Line UPS) в мережевому режимі передає напругу споживачам непряму без змін. В автономному режимі, при виході напруги за допустимі межі, харчування навантаження походить від акумуляторної батареї через вбудований інвертор;

Лінійно-інтерактивний ДБЖ (Line-Interactive UPS) відрізняється від резервних наявністю вхідного стабілізатора для нормального харчування споживачів при зниженому або підвищеному напрузі без переходу в автономний режим;

Джерело безперебійного живлення з подвійним перетворенням енергії (Double-Conversion UPS, ON-Line UPS) є найбільш досконалою технологією на сьогоднішній день і забезпечує кращу якість електропостачання. Принцип роботи On-Line пристроїв заснований на постійному подвійному перетворенні напруги, що забезпечує ідеальні умови для роботи приладів, що пред'являють високі вимоги до якості мережі.

Похожие страницы: