Фірма "ЄВРОСТИЛЬ-СЕРВІС" пропонує якість


Компанія "ЄВРОСТИЛЬ-СЕРВІС" займається виробництвом і установкою сучасних конструкцій з алюмінію, надає будівельно-монтажні послуги. Клієнтам надається вибір алюмінієвих розсувних систем, фасадів, терас, зимових садів. Також фірма займається виготовленням, монтажем вікон, дверей, зенітних ліхтарів.

Наша перевага - досвід і якість. "ЄВРОСТИЛЬ-СЕРВІС" багато років займається реалізацією віконно-дверних систем, пропонує продукцію від європейських виробників. Компанія також займається виготовленням ексклюзивних алюмінієвих конструкцій. Клієнт може замовити нестандартний проект, який буде виконаний з точністю і в обумовлені терміни. Фахівці виконують заміри, монтаж, пропонують конструктивні рішення.

Алюміній користується незмінною популярністю в будівельній сфері. Виготовлені з цього матеріалу вироби легкі, зносостійкі, міцні. Алюміній стійкий до перепадів температур, не схильний до іржавіння, корозії. Перевагою також є ударостійкість матеріалу. Таким чином, вироби з алюмінію без побоювань можна встановлювати на вулиці, а також застосовувати для втілення нестандартних ідей.

Виробництво алюмінієвих конструкцій фірмою "ЄВРОСТИЛЬ-СЕРВІС" включає розсувні системи, вікна, зимові сади, тераси, навіси, фасади. На сторінці Es-s.com.ua фірма пропонує розсувні двері і двері-"гармошка". Вироби виготовлені на основі високоміцного профілю класу "Преміум".

Розсувні двері і системи застосовуються як в приміщенні, так і на вулиці: в зимовому саду, на терасі, на літніх майданчиках. Для установки зимових садів, а також терас використовують готові каркаси з алюмінію. За задумом клієнта, споруда може мати закритий і відкритий вид, прямокутну або радіусу форму.

Вікна та двері з алюмінієвого профілю представлені виробниками з Бельгії та Італії. Вони розрізняються по конфігурації і типу скління, при цьому всі вироби мають легкістю і енергоефективністю.

Також для скління і реалізації сучасного дизайну використовують алюмінієві фасади. Завдяки легкості профілю, вони підходять для будівель будь-якої висоти. Фізичні властивості таких виробів відповідають вимогам пожежної і екологічної безпеки. Крім іншого, алюмінієвий засклений фасад економить витрати на освітлення.

Алюмінієві конструкції - приклад розумного співвідношення "ціна-якість". Вони прослужать роки і стануть помічниками в реалізації сміливих ідей, якщо замовляти їх у надійного постачальника. Компанія "ЄВРОСТИЛЬ-СЕРВІС" є таким, адже пропонує не тільки продаж, то так само виготовлення, монтаж і ексклюзивні види робіт. Виробничі можливості "ЄВРОСТИЛЬ-СЕРВІС" підходять для реалізації сучасних нестандартних задумів. Завдання клієнта - сформулювати запит і заповнити заявку. На сайті компанії доступна послуга розрахунку вартості, представлені каталог і портфоліо готових робіт.

Похожие страницы: