Монтаж (заміна) радиаторів та труб

Опалення кожної квартири потребує постійної перевірки. Якщо будинок старий, то очікувати міцності від старих проіржавілих зсередини труб і батарей не доводиться: з місць з'єднання може сочитися вода, а раптовий порив при опрессовке або збільшенні тиску води в системі здатний знищити ваш новий ремонт і залити квартиру знизу.

Щоб цього не сталося, важливо вчасно замінити ненадійні конструкції. Сьогодні ринок послуг в області сантехніки пропонує різноманітні радіатори і комплектуючі, які можуть не тільки значно підвищити міцність всієї системи опалення в квартирі, але і зробити процес опалення житла більш зручним і економічним. Установка батарей опалення повинна виконуватися тільки досвідченим фахівцем.

Ми готові виконати будь-які роботи, пов'язані із заміною та встановленням радіаторів і стояків опалення, а також з реставрацією різних ділянок опалювальної системи вашого будинку.

Кожен новий господар починає ремонт своєї квартири або будинку з заміни комунікацій. Старі іржаві водопровідні труби йдуть в минуле, на їх місце ми ставимо металопластикові або поліпропіленові, легкі в монтажі, надійні в експлуатації і довговічні.

Якісна та компетентна Домова служба виконає будь-які роботи по дому по найвигіднішій вартості на сьогоднішній день.

   
Крім того, вже виконуючи монтаж і заміну труб внутрішньоквартирного водопроводу ми можемо допомогти вам поліпшити якість поданого в будинок води шляхом установки фільтрів очищення, а також виконання правильної розводки труб, щоб тиск і температура води легко могла бути відрегульована під ваші потреби.

Похожие страницы: