Як вибрати фотошпалери в вітальню

Ми пропонуємо вам оригінальне інтер'єрне рішення - фотошпалери в вітальню, які допоможуть вам перетворити звичайну кімнату в місце, де збуваються ваші мрії. Тут нам на допомогу прийдуть сучасні технології.

Всі ми пам'ятаємо, як фотошпалери для вітальні на стіну вішали в 90-их роках. Тоді вони, як правило, виглядали не зовсім доречно. Стара радянська стінка, величезний м'який куточок і берегова лінія пустельного пляжу, невідомо як занесена в наші широти. На щастя, часи змінилися, з ними змінилися і фотошпалери в вітальні, купити які ви можете в нашому Інтернет магазині.

Мода ходить по колу, але сучасні тенденції відрізняються, перш за все, своїми дизайнерськими рішеннями і технічними можливостями.

Оригинальные фотообои в гостиную каталог купить по самой выгодной стоимости на сегодняшний день.

Так, основний напрямок нашої діяльності це фотошпалери для вітальні на замовлення. Ми можемо надрукувати будь-яку картинку за вашим вибором, створивши унікальну атмосферу для будинку. Сьогодні фотошпалери в вітальні - це улюблений прийом дизайнерів, які з їх допомогою створюють чудові інтер'єри.

Все ще сумніваєтеся? Тоді ми розповімо вам про те, чому вам варто подумати про цей варіант обробки стін.

5 причин для того, щоб купити фотошпалери для вітальні на замовлення прямо зараз

різноманітність сюжетів

Якщо наші вироби досі асоціюються з смутними пейзажними плакатами, то ви глибоко помиляєтеся. Просто загляньте в наш каталог, і ви зрозумієте, що повісивши такі фотошпалери в вітальню на стіну, ви отримаєте щось дійсно унікальне. Сучасний ринок цих виробів вражає уяву достатком сюжетів, які допоможуть прикрасити будь-який інтер'єр. У нас ви зможете знайти фотошпалери для вітальні з видами Нью-Йорка, з репродукціями абстрактних картин, зоряним небом або навіть красивою сценою з вашого улюбленого фільму. Словом, ніяких обмежень для вашої фантазії.

достаток форм

Одне з головних переваг наших виробів - це зручність форм. Більшість стандартних матеріалів для обробки має чітко встановлений розмір. А фотошпалери в вітальню можна замовити точно такої площі, яка вам потрібна. Дані вироби мають деякі обмеження по висоті, а от ширина може бути будь-який - найчастіше їх замовляють на всю стіну.

простота монтажу

У нашому магазині всі бажаючі зможуть купити безшовні фотошпалери для вітальні на замовлення. Що це означає? Це означає, що на відміну від звичайних шпалер, наші товари є єдину монолітну композицію. І наклеюють їх не вертикально, а горизонтально по всій ширині стіни. Такий метод на порядок зручніше, якщо ви хочете повісити фотошпалери в вітальню на стіну, вам доведеться витратити зовсім небагато часу. Одна стіна - один рулон. А некрасиві шви з легкістю сховаються в кутку.

Висока якість

Наші фотошпалери для вітальні виробляються за інноваційною технологією латексної друку. При їх виготовленні застосовуються тільки натуральні матеріали. Саме тому вони відрізняються не тільки довгим терміном служби, а й абсолютною безпекою.

Можливості щодо поліпшення простору

Фотошпалери в вітальні можуть виконувати не тільки декоративну, але і цілком практичну функцію. Вони допоможуть приховати недоліки приміщення і вигідно підкреслити його достоїнства.

Похожие страницы: