​Заміна оббивки - хороший спосіб оновити м

М'які меблі - улюблене місце в квартирі кожної людини. Тому дивани, крісла та інші предмети інтер'єру піддаються високому навантаженні. Все відносно добре тільки в перші кілька років після покупки. З плином часу з'являється купа проблем:

У найслабших місцях виявляються дефекти.

Оббивна тканина рветься, вицвітає або покривається плямами.

Утворюються потертості і розходяться шви.

Чому так відбувається? Зазвичай меблі зношується швидше в будинку, де є діти або домашні тварини. Але іноді ми і самі, з необережності, проливаємо вино або зачіпаємо тканину гострим предметом. Дивлячись на старий диван дуже хочеться повернути його презентабельний зовнішній вигляд. Тим більше що меблі ще хороша, викидати її шкода, ціни на нові вироби космічні, а якість, м'яко кажучи, не дуже.

Вихід з ситуації, що склалася - замовити перетяжку меблів. Щоб зважитися на цей обдуманий і раціональний крок, є як мінімум п'ять причин:

Профессиональный ремонт мебели Вы можете заказать на сайте rem-mebel.kiev.ua по самой выгодной стоимости на сегодняшний день.

1. Ви витрачаєте мінімум на 50% менше, ніж при покупці нового дивана або крісла, а добре знайомі предмети інтер'єру стають такими ж міцними і красивими, як в день покупки.

2. Вам не потрібно ходити по магазинах, ринках або годинами просиджувати в інтернеті, порівнюючи пропозиції на різних сайтах. Гарні меблі вже у вас, залишається тільки замовити безкоштовний виклик дизайнера і розповісти йому, який ви хочете бачити свої меблі після перетяжки.

3. Якщо старі меблі дорога вам як пам'ять і сама думка про необхідність викинути виріб викликає жах - перетяжка допоможе вирішити проблему.

4. Скільки диванів ви побачите в каталозі одного інтернет-магазину? Максимум кілька десятків моделей. У компанії «Лікуємо Меблі» вам запропонують сотні видів тканин для перетяжки, в тому числі матеріал «антикіготь» для захисту покриття від домашніх тварин.

5. У вас залишається якісна старі меблі з усіма працюючими механізмами і оновленим каркасом. При цьому за вашим бажанням майстра зроблять будь-який дизайн, наприклад, щоб оновлене крісло гармоніювало зі зміненою внутрішньою обробкою приміщення.

Похожие страницы: