Косметичний ремонт у під'їздах

 
Гарний під'їзд - косметичний ремонт.

 

Реал Буд Сервіс, за багато років роботи з ремонту під'їздів, придбав великий досвід і удосконалював технології ремонтів.

 

Кожний замовник, пред'являє практично загальні, стандартні вимоги до ремонтних робіт.Чи не прораховуються подальші перспективи та обслуговування. Як звичайно в під'їзді робиться загальний косметичний ремонт, який служить не довго.Краще буде, якщо до ремонту будь-якого під'їзду підходити комплексно.

 

Перше: під'їзд обстежується зовні. Якщо будинок панельний, то необхідно зробити якісну герметизацію швів, що дозволить усунути будь протікання і проникнення вологи в під'їзд.Значить, більше не буде цвілі і грибків на стінах, що дозволить застосовувати, якісні і хороші фарби.

 

Друге: Необхідно замінити всі старі рами на пластикові, з склопакетами.Дерево на сьогодні встановлюється в громадських місцях, втратило свою ефективність і якість.До того ж потрібно встановлювати дві рами, інакше розсихається і тріскається, фарба, лущиться.Так, багато, природно скажуть, що дерево краще. Природно, але такі вікна виготовлені за технологією пластикових в кілька разів дорожче пластикових.

 

Третина: Далі обов'язково обстежується внутрішній стан сходової клітки - стіни, стелі, підлоги, двері, вхід на горище або дах.В цілях безпеки необхідно встановлювати протипожежні двері або люк і краще з внутрішнім замком типу (Керберос чи бар'єр)

 

Четверте: Змивається і очищається, стара фарба, відшарування шпаклівка, розшиваються тріщини і всі поверхні знепилюючі.Після всі поверхні повністю просочуються складом від грибків і цвілі і наноситься грунтовка.Після висихання, можна наносити фарбу. Фарба може наноситися різними способами. Наводимо в порядок всю електрику в під'їзді.Необхідна заміна і установка енергозберігаючих світильників, установка датчиків включення і виключення освітлення в залежності від дня і ночі в автоматичному режимі.Щоб економити електроенергію на громадські потреби, можна встановити датчики руху.

Олександр Бердников зустрівся з жителями найбільш постраждалих мікрорайонів Майма - Mangazia
Розмиті під'їзди до 235, змито 70 мостів, знесено 20, повалено - кілька десятків опор ліній електропередачі.Загальний збиток оцінюється в 6.5 мільярдів рублів. Півтора мільярда вже виплачено постраждалим ",..

Похожие страницы: