Купівля квартири на первинному ринку - переваги і недоліки

Ринок первинного житла популярний в основному через те, що покупець отримує квартиру, в якій раніше ніхто не жив. На вторинному ринку представлені колишні у вживанні квартири, найчастіше вимагають капітального ремонту. Так в чому ж переваги покупки квартири на первинному ринку і в чому недоліки?

Перевага - ви можете пристосувати квартиру під себе.

Купуючи квартиру на первинному ринку, наприклад новобудови на сайті https://vdoma.online/ , ви можете адаптувати її під свої потреби з самого початку, т. е. практично з нуля. Особливо це стосується квартир без обробки - ви самі вирішуєте, яка плитка буде в ванній, які меблі поставити в новій квартирі, як пофарбувати вітальню і багато іншого. Так що це величезна перевага для людей, у яких є власне бачення того, як буде виглядати їх новий будинок, і які не хочуть йти на непотрібні компроміси в цьому питанні. Також важливо, що якщо будинок з даною квартирою все ще будується, є час спланувати його належне обладнання, як тільки ми отримаємо ключі від нашої нової квартири.

Недолік - зазвичай потрібне терпіння.

Купівля квартири мрії на первинному ринку зазвичай пов'язана з серйозним недоліком, пов'язаним з очікуванням завершення будівництва. Хтось може сказати - добре, але можна квартиру на первинному ринку купити, готово. Це може бути правдою, але факти такі, що їх доступність може бути серйозною проблемою, і все через великого інтересу. Так що якщо хтось мріє про квартиру безпосередньо від забудовника, тобто з первинного ринку, йому потрібно запастися терпінням. Однак варто зазначити, що термін очікування повністю виправданий і вид нової квартири повністю компенсує це очевидне незручність.

Перевага - гарантія

Нескладно помітити, що покупка будь-якої квартири пов'язана з певним ризиком. Купуючи квартиру на вторинному ринку, ми практично не можемо розраховувати на те, що в разі виникнення проблем ми попросимо попереднього господаря усунути несправність. Інша ситуація з квартирами первинного ринку, особливо від забудовників. Новий власник отримує гарантію якості виготовлення. У разі виникнення проблем він може напряму зв'язатися з продавцем і скористатися своїми правами, зазначеними в контракті. Також варто відзначити, що хороший забудовник не боїться давати тривалу гарантію, будучи впевненим, що продаються їм квартири будуть справно функціонувати і не буде ніяких незвичайних дефектів.

Похожие страницы: