Особливості перевезення меблів

Коли всі валізи в квартирі вже запаковані або вся офісна документація захована у коробки для переїзду, залишається деяка частина речей, що просто чекає своєї черги – меблі. Заздалегідь підготувати, упакувати або перемістити ближче до виходу меблі навряд чи вийде, тому вона очікує дня переїзду на своєму місці.
Чим відрізняється перевезення меблів
Квартирний або офісний переїзд з меблями значно ускладнений порівняно із звичайною перевезенням речей з одного місця на інше. В першу чергу, його не можна здійснити самостійно і поступово, вигідніше відразу взяти і перевезти усі необхідні меблі за раз і замовити послуги вантажників у Львові. Чому краще звернутися до фахівців, а не до своїх друзів? Ось декілька причин:
• Меблі – дуже важкий вантаж і фізично непідготовленій людині буде складно знести її по сходах і занурити до кузова автомобіля. А в деяких випадках взагалі може знадобитися використання такелажної техніки, якої у вас в наявності не виявиться.
• Розміри меблів можуть обдурити вас. На перший погляд здасться, що шафа з передпокою легко влізе до ліфта, але на ділі вийде зовсім інакше. Фахівці одразу оцінять фронт роботи і при необхідності акуратно розберуть занадто велику шафу.
• Крихкість. Навіть масивні меблі при перевезенні можуть отримати невиправні дефекти у вигляді сколів і подряпин. Щоб уникнути сумних моментів, потрібно правильно упакувати, занурити і розмістити в машині меблі та інший багаж. У вантажників це дуже вправно виходить.
• Наявність рухомих частин. Щоб під час переїзду не пошкодити вантаж, потрібно надійно закріпити усі дверцята, скриньки і полички меблів. Одним скотчем не обійтись, сліди від клею можуть назавжди зіпсувати улюблений елемент інтер’єру. А професійний вантажник знає, як зафіксувати рухомі частини меблів і убезпечити слабкі і крихкі елементи.
Де знайти професіоналів
Враховуючи всю складність ситуації, вибирати людину в помічники потрібно дуже уважно. Краще зупинити свій вибір на перевіреному і дослідному вантажнику. Саме такі люди працюють в компанії «УРА! Переїзд». Пакувальники, столяра, вантажники і водії завжди готові прийти на допомогу вашого переїзду, щоб доставити на нове місце усі меблі в цілості й схоронності!
Відвідавши сайт компанії, ви зможете замовити вантажників у Львові, ознайомитися з тарифами на послуги та дізнатися відгуки про виконану ними досі роботу!

Похожие страницы: