Установка і монтаж перегородок з ГКЛ



Будь-яка установка міжкімнатних перегородки з ГКЛ починається з здійснення розмітки на підлозі, потоці і стінах, для забезпечення орієнтира при установці металевого або дерев'яного каркаса. Каркас робиться або з спеціального металевого профілю, або з дерев'яних брусків, поперечним перерізом від 50х50 міліметрів до 50х100 міліметрів.

Збірка каркаса починається з кріплення до стін, стелі й підлоги металевого профілю або дерев'яного бруска. Роблять це за допомогою дюбелів і анкерів, які мають у своєму розпорядженні на відстані 1 метр один від одного. (Відео монтаж перегородки) Після цього через кожні 40 або 60 сантиметрів кріпляться вертикальні напрямні. У місцях розташування дверних і віконних прорізів встановлюються відсутні стійки, до яких кріпляться горизонтальні напрямні профілі (бруски) - для створення контуру відповідного отвору. Після того, як каркас готовий, монтаж перегородок з гіпсокартону здійснюється шляхом прикручування саморізами до напрямних гіпсокартону (саморізи утапліваются на 1 мм).

Монтаж стен из гипсокартона - быстро, качественно, недорого. Обращайтесь за помощью к профессионалам.


Листи встановлюються вертикально і притискаються верхнім краєм до стелі - якщо знизу залишається вільне місце воно також зашивається вирізаними по формі шматками гіпсокартону з таким розрахунком, щоб вертикальні стики не володіємо на одній лінії. Кріпити листи необхідно до кожної вертикальної і горизонтальної направляючої з кроком 25-30 сантиметрів. Гіпрочние роботи

На деяких видах гіпсокартону, краю завбачливо зроблені тонше, ніж весь лист - для закладки армуючої стрічки в місцях стиків. Якщо ж на стику листи не мають поглиблення, необхідно перед установкою на каркас зачистити краю таким чином, щоб при їх суміщенні утворилася канавка для закладки в неї шпаклівки. Завершують монтаж перегородок з ГКЛ шпаклівкою місць стиків листів, а також поглиблень від заморезов. При використанні армуючої стрічки, передбачене виробником поглиблення спочатку заповнюється шпаклівкою, потім зверху накладається стрічка і ще один шар шпаклівки. Після висихання поверхні можна займатися чистової обробкою.

Монтаж стен из гипсокартона - быстро, качественно, недорого. Обращайтесь за помощью к профессионалам.

Похожие страницы: