Виробництво цегли



Проводитися з глини з застосуванням різних добавок, для поліпшення тих чи інших характеристик, з подальшим випалюванням у печі. Існує багато видів керамічної цегли, наприклад: повнотіла, пустотіла, лицьова порожниста гладкий, облицювальна цегла з рельєфною поверхнею, пічної цегла.

Місце застосування керамічної цегли будівельники ділять на три види: будівельну цеглу, облицювальну, спеціальний.

«Будівельний» цегла застосовується для стін і несучих конструкцій.


«Лицьова» цегла облицювання фасадних стін споруд, облицювання забору і т.д.

«Спеціальний» цегла, наприклад пічної або вогнетривкий, застосовується для димоходів, печі, камінів.
Cілікатний цегла

Існує кілька видів силікатної цегли: пустотілий, лицьової, облицювальна цегла з рельєфною поверхнею.

Силікатна цегла застосовується для малоповерхового, котеджного будівництва та облицювання фасадів багатоповерхових споруд.

Найякіснішу цеглу Ви можете придбати у компанії eos, ціни на продукцію Вас приємно здивують.


Як в комерційному, так і в приватному будівництві цегла є основним матеріалом. З нього складають зовнішні та опорні стіни, внутрішні перегородки будівель. Від властивостей і якості цегли залежить надійність всієї споруди. Тому так важливо підібрати і купити підходящий по характеристикам цегла.В даний час проводиться 3 основних види цегли:
силікатна;гіперпрессованний;Керамічний.Перші два є рядовим будівельним матеріалом, відповідним для зведення зовнішніх і внутрішніх стін будівлі. Третій же вид відноситься до матеріалів облицювальною.Також виділяють цегла пустотіла і повнотіла. Перший має меншу вагу і кращими теплоізоляційними властивостями. Повнотіла ж цегла міцніший і, відповідно, дорогий за ціною.

Похожие страницы: