Паркани: чим вони привертають нас?

Деревина відноситься до матеріалів, з яких здавна споруджувалися різні будівельні конструкції, в тому числі паркани. Огородження зі звичайного дерев'яного паркану, виконані в сучасному дизайні, легко посперечаються з будь-якими іншими представницькими конструкціями. Крім забору з паркану популярні варіанти, елементами яких є брус, колода, плаха. Дерево відноситься до екологічно чистим, натуральним матеріалам. І, не дивлячись на свою невисоку вартість, оброблена деревина завжди виглядає дорого і виграшно, тому дерев'яний паркан обов'язково підкреслить ваш добробут. 

Ви можете замовити віброкільце за найвигіднішої вартості на сьогоднішній день.


Зазвичай для спорудження паркану вибирається така сировина, як модрина, кедр і сосна. Дерев'яні конструкції оптимально гармоніюють з навколишнім простором і підтримують на території домоволодіння неповторний затишок і єднання з природою. Щоб дерев'яний паркан прослужив довго, необхідно ще до моменту монтажу обробити окремі елементи спеціальними складами. Така обробка запобіжить передчасне гниття конструкції, розвиток грибка і цвілі, а також виключить поширення деревних комах.

З метою підвищення пожежної безпеки можна обробити деревину антипіренами, та використати віброкільце. При належному догляді такий паркан надійно прослужить близько 20 років. Прекрасно виглядає пофарбований в колір паркан або просто покритий шаром оліфи. Деревина легко піддається обробці, тому захисну конструкцію можна прикрасити різьбленням або ажурними вставками. При монтажі конструкції можуть використовуватися як дерев'яні, так і профільні стовпи, на яких закріплюються прогони, що служать основою для установки окремих елементів.

Похожие страницы: