​Бруківка - Давайте познайомимося з її перевагами, видами та застосуванням

Як у менших, так і, звичайно, більших містах чи містечках ми все частіше зустрічаємо поверхні з бруківки в різних формах. Що стосується використання бруківки, то вона також дуже широка, тому ми спробуємо описати найважливішу інформацію про види, переваги та використання бруківки. Якісна бруківка від виробника доступна до замовлення за найвигіднішої вартості на сьогоднішній день.

Які бувають види бруківки?

Дуже часто, ступаючи по поверхні, ми навіть не підозрюємо, що це свого роду бруківка. Тому ми опишемо найважливіші його види, а це:

Клінкерна бруківка - це різновид бруківки з керамічного матеріалу. Ці кубики (або фактично цеглинки) виготовляються шляхом випалу глини.

Бетонна бруківка - це найпоширеніший вид бруківки з характерним сірим кольором, який створюється завдяки процесу вібропресування, що впливає на бетонну суміш.

Кам'яна бруківка - Цей вид бруківки є одним з найдорожчих рішень, оскільки створюється з використанням різних видів натурального каменю, наприклад, граніту або гнейсу.

Польова бруківка - Цей тип бруківки є одним із найстаріших рішень, коли мова йде про зміцнення доріг, і такі поверхні просто виготовляються з різних видів польового каменю, з якими ми можемо зустрічатися щодня, наприклад, під час лісових прогулянок. В результаті утворюються дуже характерні котячі голови.

Де ми можемо використовувати бруківку?

Як ми вже згадували, всі види бруківки (незалежно від того, з якого матеріалу вони виготовлені) зазвичай використовуються для зміцнення доріг, таких як, наприклад, тротуари або вулиці. Іншими рішеннями щодо використання бруківки можуть бути, наприклад, поверхня автостоянок або під’їздів і велосипедних доріжок, а також форма, яка прикрашає наші сади (наприклад, як житло для горщиків для рослин або кам’яного мангала).

Переваги бруківки Краснебрук

Як сам матеріал, яким є бруківка, так і, звичайно ж, його використання мають багато переваг, серед яких, серед інших, можна відзначити:

  • Великий вибір бруківки - мова йде не тільки про тип матеріалу, з якого виготовлена бруківка, але і про його кольори.
  • Можна використовувати в багатьох місцях - бруківка буде використовуватися як у будівництві доріг, так і в наших садах.
  • Довговічність - Матеріали, з яких виготовлена бруківка, мають надзвичайні властивості щодо стійкості до стирання або інших видів пошкоджень. Крім того, бруківка не дозволяє калюжам з’являтися на своїх поверхнях, оскільки добре вбирає воду.
  • Просте очищення - Насправді поверхні з бруківки (особливо бетонної) відносно легко очищаються, тому що найчастіше досить просто віником змахнути з неї осідає пісок або сніг.
  • Бруківка Краснебрук заснована на типових традиційних компонентах бруківки. Бруківка цього виробника відрізняється високою міцністю, простотою укладання та мінімальним доглядом протягом усього терміну служби.

Тротуарна плитка

При виборі тротуарної плитки слід враховувати умови, за яких вона використовуватиметься. Для великих площ (парки, сквери, тротуари, автостоянки тощо) та місць з високою прохідністю слід вибирати вібропресовану бруківку виробництва компанії Краснебрук, з асортиментом можна тут https://krasnebruk.com.ua/ ознайомитися. Така бруківка стійка до стирання та високих навантажень.

При покупці необхідно переконатися у правильності геометрії та розмірів тротуарної плитки. Від цих параметрів залежить легкість отримання укладання. Тротуарна плитка товщиною до 40 мм використовується для впорядкування територій, вільних від руху транспорту.

Тротуарна плитка Краснебрук, виготовлена методом віброущільнення.

  • Бетон має низьке водоцементне відношення, що забезпечує низьку витрату цементу, високу міцність (М200-М400) та морозостійкість (MRZ 200-300 циклів).
  • Сувора геометрія, включаючи форму та паралельність поверхонь.
  • Груба брущата поверхня корисна для мощення міських територій, терміналів, складів, злітно-посадкових смуг, зупинок і т.д.
  • доступний у різних кольорах.
  • Бруківка успішно імітує натуральний камінь.

Урізноманітнити поверхню мощення можна стандартним способом не тільки на тротуарах, а й у житлових та пішохідних зонах.

Де можна придбати тротуарну плитку?

Для виробництва бруківки, яка витримує високі навантаження, легко укладається та довговічна, зверніть увагу на "Краснобрук" - високотехнологічну, інноваційну компанію з більш ніж 10-річним досвідом роботи на ринку вібропресової продукції.

Похожие страницы: