​Укладання підлогової плитки своїми руками

Якщо Ви задумалися про укладання плитки, то спочатку гарненько прочитайте цю статтю, а потім з правильними думками беріться за роботу.

Донедавна традиційно вважалося, що плитку укладають у ванній, туалеті і кухні. Але це зовсім не так.

 Ремонт MacBook Киев быстро и качественно произведет ремонт Вашего гаджета по самой выгодной стоимости на сегодняшний день.

Плитку на підлогу укладають в передпокої, вітальні, спальні, дитячої завдяки дуже великій різноманітності видів і фактур плитки, які з'явилися останнім часом на ринку будматеріалів. Внаслідок чого можна зробити будь-який дизайн практично будь-якої кімнати з вподобаного матеріалу, наприклад, на сторінці wannaya.ru/plitka_dlya_vannoy/, а не тільки традиційних туалету з ванною.

Перше, що потрібно знати при укладанні плитки - це необхідно правильно розрахувати не тільки кількість плитки і плиткового клею, але і той дизайн, який ви хочете отримати в результаті. Для цього найкраще зробити макет на папері, або безпосередньо розклавши плитку на підлозі в тому варіанті, який хочете. Коли ви розкладіть передбачуваної варіант, то вам необхідно розрахувати всі так, що б плитка, яку будете розрізати, по можливості знаходилася під меблями. Якщо щось не влаштує в такому варіанті, то ви з легкістю зможете замінити ту чи іншу розкладку, що б результат цілком влаштовував.

Сама укладання плитки для підлоги досить проста. Але якщо неправильно виконати роботу, то вся краса фактури і матеріалу плитки загубиться в проблемах, з якими ви зіткнетеся.

Приступаючи до укладання плитки для підлоги як таких підготовчих робіт не потрібно. Але основне умови для успішної укладання, що б горизонтально підлога була рівною. Переконайтеся, щоб розчин, що клеїть був правильної консистенції і добре перемішують протягом всієї роботи.

Укладати плитку необхідно від дальнього кута навпроти дверей. Клей на підлогу необхідно наносити рівномірним шаром за допомогою шпателя з зубчастими краями або використовуючи кельму. Що б плитка була правильно покладена горизонтально, необхідно періодично поверхню звіряти за допомогою рівня.

Після того, як повністю була покладена вся плитка, клею необхідно дати висохнути протягом декількох днів. Не бажано ходити по плитці, яку тільки що поклали, щоб уникнути деформації. Як тільки висохне клей, шви необхідно затерти спеціально підібраною по дизайну масою, вона може бути як в колір плитки, так і кардинально відрізняється. Дивлячись який ефект ви плануєте отримати - невидимий шов або різкий контраст.

В кінці роботи необхідно очистити плитку для підлоги від залишків клею та затирання, і вважати роботу закінченою.

Похожие страницы: