Косметичний Ремонт Фундамента

remont fyndamenta1 Підчас ми помічаємо, як по периметру цоколя проступають дрібні тріщини, що свідчить про незадовільний стан головної опори будинку.У цьому випадку варто провести косметичний ремонт фундаменту, який дозволить уникнути подальшого руйнування важливою складовою будь-якої будівлі.Косметична реставрація не надто відрізняється від капітального ремонту з тією тільки різницею, що на це йде менше будівельних матеріалів.

 

Для будь-якого виду реставрації необхідно відкопати фундамент.Важливо пам'ятати, якщо будинок розташовується на схилі, реставрацію бажано здійснювати поетапно, починаючи з підвищеній частині, щоб уникнути сповзання будинку.Коли фундамент розкопаний і очищений від грунту, уважно досліджуємо його стан.Обсипається верхній шар свідчить про агресивний вплив на нього вологи, яку несуть грунтові, дощові і талі води.

 

Ремонт фундаменту починається з Зняття Haute пошкодженого шару і prosuški.Потім вся поверхня обробляється грунтують складом. Після цього на фундамент, за допомогою дюбелів, кріпиться спеціальна сітка для фасадних робіт.Товщину сітки і розмір осередків ви визначаєте в залежності від руйнування фундаменту. remont fyndamenta2 Забігаючи вперед, потрібно сказати, що остаточним етапом стане обмазочная гідроізоляція фундаменту.Але для кращого захисту підошви можна додати рідку гідроізоляцію в первинний шар штукатурки.Тоді в контакті з водою гідроізоляція проникне глибоко в пори бетону і додатково захистить складу розчину.

 

Первинне оштукатурювання бажано проводити розчином, де співвідношення піску та цементу буде рівним.Розчин наноситься невеликим шаром до 2 см. Це можна назвати железнением, яке використовується при споруді септиків та вигрібних ям.

У селищі Ямм запрацює соціокультурний центр - Псков юстиції
У 2015 році в селі АММ Gdovskogo компаній zarabotaet sociokulturnyj центр.Рішення про ремонт будівлі прийняв т.в.о. голови регіону Андрій Турчак під час минулого візиту в селище.Цього року планується провести проектні роботи та відремонтувати систему опалення.

Похожие страницы: