Косметичний Ремонт Вартість

Що таке косметичний ремонт квартири?

косметический ремонт Кожна людина рано чи пізно приходить до думки про те, що потрібно освіжити ремонт в квартирі.Відбувається це досить часто. Так хочеться додати нових відтінків, змінити вже набридлі фарби, поставити нові меблі, або замінити старі двері.У цей час всі починають думати про косметичний ремонт. Що означає це просте і всім знайоме поняття? Отже, косметичний ремонт на увазі під собою нескладні оздоблювальні роботи, що не торкаються основних конструкцій приміщення.Ніяких капітальних змін при цьому так само не планується.

 

Прийнято виділяти два види косметичного ремонту: простий і складний.У першому випадку відбувається лише оновлення вже існуючих поверхонь, зміна кольору і фактури, додавання нових елементів.Всі роботи прості і не вимагають особливих витрат. У другому випадку простір перетворюється кардинально, використовуються нові кольори та оздоблювальні матеріали, вносяться нові елементи.Все це поділ на види досить відносно, і складно відразу сказати, який вид ремонту буде проведений.Повна картина видна після завершення всіх робіт.

 

Починається косметичний ремонт завжди однаково.У першу чергу простір кімнати звільняється, виноситься вся меблі.Потім починається демонтаж всіх покриттів: здирають старі шпалери, змивається штукатурка зі стелі, демонтується підлогу, і т.д. Досить рідко при цьому залучається дизайнер для складання проекту.

 

Як правило, косметичні роботи зачіпають всі наявні поверхні - це і стеля, і стіни, і підлоги.Часто відбувається утеплення стін, замінюються розетки і вимикачі, вікна та двері, змінюється підлогове покриття, встановлюються нові точки освітлення.Що стосується ремонту ванної кімнати, то відбувається демонтаж і установка нових змішувачів, раковин, унітазу, іноді - ванни, кладеться нова плитка, замінюється старий змійовик, а каталог legrand допоможе вам визначитися з вимикачами, які будуть служити вам довго і радувати в купе з новим ремонтом.

Купівля квартири в Москві: підводні камені - Московська житлова газета "Квартирне ряд"
І якщо з первинним ринком столиці все більш-менш зрозуміло - купується квартира, робиться косметичний ремонт і при бажанні виконується планування житла, то з вторинним ринком все складніше.Вторинний ринок на перший погляд може дозволити заощадити, але при цьому він таїть..

Похожие страницы: