​Будівельні роботи: тендери

Ефективніше конкурсу, способу з'ясувати справедливу ціну ще не придумали. Відсутність конкуренції неминуче призводить до зниження якості послуг або продукції. Ціна ж при цьому зростає як бур'ян на довгобуд. Радянський спосіб ведення господарства - яскравий тому приклад. Тому будівельні тендери в Києві - звичайна практика сайту Бобри. Також проходять конкурси по інших містах. Що потрібно знати замовнику, щоб отримати хорошу ціну?

Зробити заявку на тендер Ви можете на сайті https://bobry.com.ua/tender у найкоротший термін.

Як подати заявку на тендер?

Спершу в розділі Замовлення створюємо заявку, де вказуємо:

локація і опис об'єкта;

характер робіт;

бюджет;

термін виконання.

І на ремонтні роботи, і на будівництво з нуля під ключ - заявки подаються однаково. Правда, у другому випадку є сенс подати кілька заявок на кожен етап будівництва.

Нюанси для замовників:

Перед тим як вказати бюджет, проаналізуйте ціни, які вказують виконавці в прайсах.

Щоб дешеві будівельні послуги не обернулися дорогими переробками, як в тій повчальною казці про кравця-шапкаря - зшив сто шапок розміром з наперсток; зразок договір виконав, не причепитися, а на голову не натягнеш.

Постарайтеся докладно описати характер робіт. Заявка типу: ремонт Київ, тече дах - малоінформативна.

Щоб уникнути неприємних розмов з майстром, іноді є сенс зробити попередню експертизу: все покрівлі протікають, але кожна по-різному; в одних випадках вийде залатати, а в інших - потрібен капітальний ремонт, тому що «нема за що чіплятися». Правильні будівельні тендери обертаються обопільною вигодою, коли їх умови виразні і прозорі.

Створюйте заявки під конкретного майстра.

При наявності вдалого досвіду співпраці з одним з фахівців, можна розміщувати заявку «під нього». Так само роблять, коли замовнику порекомендували майстра довірені люди. Подібні будівельні тендера в Києві - нормальна практика.

Майстри і компанії з репутацією

Ніщо не приносить настільки високі дивіденди як бездоганна репутація ©.

Чи означає це, що працівникам без рейтингу не можна довіряти? Ні звичайно. Найчастіше, відсутність «зірок», говорить, що майстер став клієнтом сайту Бобри недавно. Якийсь же тендер на будівництво повинен стати для нього першим!

І це також не означає, що майстер нічого не вміє. Незважаючи на всепроникаючу мережу, будують і ремонтують і раніше в реалі.

Для легкого старту, ми пропонуємо новачкам пройти верифікацію, і рекомендуємо:

Перш ніж заявлятися в тендери на будівництво, детально наповнити особистий профайл корисною для замовника інформацією.

фотографії об'єктів;

особисте фото;

дипломи, сертифікати та ліцензії;

рекомендаційні листи;

Контактна інформація.

А щоб від замовників не було відбою - адекватно формувати прайс-лист на послуги.

Після роботи

Отже, ремонтно-будівельні роботи завершені, виконавець вже освоює інший об'єкт, а задоволений замовник живе і радіє. І тут хотілося б нагадати:

Шановні клієнти. Будь ласка, оцінюєте роботу фахівців! В одному човні адже пливемо.

Всім удачі в тендерах.

Похожие страницы: