Косметичний Ремонт в малогабаритній квартирі

Кілька порад з косметичного ремонту квартири

Косметический ремонт - оклейка обоевНе завжди є необхідність в капітальному ремонті квартири.Тому й вдаються до такого виду ремонту, як ремонт квартир косметичний.Що входить в це поняття - складно визначити точно, але, мабуть, це поточний ремонт квартири, при якому йде відновлення зовнішнього вигляду житла.Якщо ви дружите з електроінструментами і можете забити цвях, що не сягнув його при цьому, то в такому випадку такий ремонт ви цілком зможете зробити самостійно.

 

Фарба

 

Ні malârnyh не працює з косметичним ремонтом, požaluj НЕ obojtis.Зубчасті й pokraska Stan, вм'ятини і pokraska potolkov, вм'ятини і pokraska dvereй (Еслі це необхідно).Що ж слід враховувати при виконанні малярних робіт під час косметичного ремонту? Потрібно враховувати, що ремонт косметичний, а значить, доведеться щадити різні частини обробки.Наприклад, необхідно використовувати малярний скотч, щоб не забруднити те, що знаходиться по сусідству.

 

Поклейка потолка обоямиМожливо, вам доведеться наносити шар фарби на стіну або на стелю, прямо на старе покриття, не знімаючи його.Не забувайте, що з часом на поверхні скупчилися жири різного походження.Позбутися від них ви не зможете, тому нанесіть шар грунтовки перед фарбуванням, щоб новий шар не відпав.

 

Тріщини

 

, ні у випадку koem не крадіжка vzduvšiesâ поверхня - Старий vzduvšijsâ шар все прямо otpadet.Якщо на шпатлевать поверхні утворилися тріщини - від них необхідно позбутися.Для цього тріщини необхідно розширити за допомогою звичайного великого цвяха або викрутки, нанести шар грунтовки і дати просохнути.

 

Після цього стягніть щілини рідким розчином фінішної шпаклівки.Дайте просохнути і при необхідності відшліфуйте дрібним наждачним папером або сіткою.

 

Електропроводка

 

Якщо ви робите косметичний ремонт квартири своїми руками, то дуже часто виникає потреба в заміні розеток і вимикачів або додаванні нової точки електроживлення, а це пов'язано з новою проводкою.Виникає спокуса підключення точки по найкоротшому шляху, щоб не робити додаткові штроби в стіні.

Возможно, вам понравится:
Ремонт спальні в маленькій
Ремонт спальні в маленькій
Косметичний ремонт
Косметичний ремонт

П'ятірка найдешевших квартир у столиці, що здаються в оренду - Нерухомість Росії
Ця квартира мебльована, є побутова техніка, але здавали її всього на 2 місяці за ціною 18 тис.рублів. За 20 тис. рублів на .. Четверте місце в рейтингу найбільш дешевих орендних квартир займає однокімнатна квартира після косметичного ремонту за 22 тис.рублів.

Похожие страницы: