Скільки Варто Косметичний Ремонт Квартири

Архимед  

Косметичний ремонт квартир за оптимальною ціною

 

Якщо ви хочете заощадити гроші і час і вам не потрібні масштабні зміни у своїй оселі, ідеальним рішенням стане косметичний ремонт квартири.Агентство «Архімед» допоможе вам освіжити інтер'єр житлового приміщення за прийнятною в Москві і області ціною.

 

Багато будівельних компаній Москви, які надають послуги по косметичному ремонту квартир, вписують в прейскуранти дорогі матеріали, які часто не потрібні для подібної обробки.Такі дії підрядників позначаються на кінцевій вартості послуги.Ми ж прагнемо використовувати оптимальні матеріали, що значно зменшує кінцеву суму.

 

Архимед При зверненні до наших послуг, професійні результати обходяться недорого навіть при замовленні вишуканого і незвичайного інтер'єру.Завдяки налагодженій роботі бригади та прискореної системі забезпечення, ціни на косметичний ремонт котеджу або квартири від Агентства «Архімед» залишаються в розумних межах.У вартість послуги входить:

 
     
  • демонтаж покриттів підлоги і зняття шпалер;
  •  
  • шпатлювання, видалення тріщин, шліфування;
  •  
  • обклеювання шпалер, фарбування поверхонь, укладання покриттів підлоги;
  •  
  • місцеві електромонтажні роботи та багато ін.ін
  •  
 

Вартість косметичного ремонту житлових кімнат і квартир від нашого Агентства стартує з позначки 2998 рублів за 1 кв.м. - це одна з найбільш привабливих для Москви цін.

 

Чому слід вибрати Агентство «Архімед»?

 

Наша компанія здійснює свою діяльність з 2003 року.За цей час ми зарекомендували себе як відповідального і надійного підрядника.Ми постійно співпрацюємо з виробниками будівельних та оздоблювальних матеріалів, що дозволяє закуповувати елементи декору недорого.Це забезпечує, в кінцевому підсумку, економію грошових коштів клієнтів - при тому, що якостей ремонту від Агентства «Архімед» завжди залишається на високому рівні.

Возможно, вам понравится:
Перепланування однокімнатної
Перепланування однокімнатної
Ремонт однокімнатної і
Ремонт однокімнатної і

П'ятірка найдешевших квартир у столиці, що здаються в оренду - Нерухомість Росії
Ця квартира мебльована, є побутова техніка, але здавали її всього на 2 місяці за ціною 18 тис.рублів. За 20 тис. рублів на .. Четверте місце в рейтингу найбільш дешевих орендних квартир займає однокімнатна квартира після косметичного ремонту за 22 тис.рублів.

Похожие страницы: