Де можна замовити статтю ВАК в Україні?

Статті ВАК (категорія Б) - це наукові роботи, які добре знайомі як викладачам та аспірантам, так і студентам старших курсів, які цікавляться наукою. Такі статті потрібні для того, аби досягати успіхів у кар'єрі та реалізувати себе в професійній та науковій діяльності. Необхідність публікації власних наукових матеріалів у профільних журналах визначена на рівні законодавства. Так, наприклад, щоб отримати допуск до захисту дисертації на здобуття наукового ступеня доктора філософії, аспіранту необхідно опублікувати не менше 3 статей (зокрема у профільних виданнях України) на тему свого дослідження. Однак, публікація статті ВАК - це не лише про “галочку” для відповідності різним вимогам тощо, це також можливість заявити про себе в наукових колах, стати популярним серед колег, досягти визнання тощо. Всі чудово розуміють, що статті - це важливо, тим не менш знайти час на їх підготовку виходить не завжди. Маючи вільний час завжди хочеться провести його з рідними та близькими, відпочити вдома, присвятити час улюбленому хобі тощо. Аби реалізувати себе й при цьому не проводити вільний час в бібліотеці чи за комп'ютером, варто звернутися до фахівців компанії “Дегрі-Сервіс” та замовити статтю ВАК в ній. Це можна зробити буквально за пару хвилин перейшовши за посиланням: https://dgs.org.ua/uk/publikacya_vak_statti/

Оформляючи замовлення в цій компанії, можна повністю відпустити ситуацію і бути впевненим в тому, що все буде виконано на висоті. Авторський колектив компанії - справжні професіонали своєї справи, які чудово розуміють, що таке “унікальність”, “плагіат” тощо. Вони знають всі вимоги й точно зроблять все для того, аби репутація автора не зазнала втрат й автор дійсно отримав визнання серед колег. Для них немає складних  тем - вони візьмуться за написання статей будь-якої складності.

У “Дегрі-Сервіс” можна замовити роботу з економіки, історії, філософії, географії, менеджменту, педагогіки, психології, юриспруденції, технічних наук та інших спеціальностей.

 

Скільки коштує стаття ВАК?

Вартість публікації складає близько 3000 грн. Остаточна вартість статті формується з спеціальності, обраної теми дослідження, бажаних термінів публікації, а також видання, де замовник хоче розмістити результати свого дослідження. Ціна визначається під час спілкування з менеджером та залишається фіксованою до завершення проекту.

Похожие страницы: