Кухонні меблі з дерева

фасади

Під фасадами на увазі дверцята шаф, передні панелі висувних і виїзних конструкцій. Їх вибирають не тільки з точки зору краси і елегантності, але і з урахуванням того, що вони повинні бути стійкі до різних забруднень і легкими у догляді.

Вы можете купить кухни из дерева заказать в Киеве по самой выгодной стоимости на сегодняшний день.

Найбільшою популярністю користуються фасади з МДФ - матеріалу досить вологостійкого, механічно міцного і щодо гнучкого. Останню особливість активно застосовують при виготовленні гнутих конструкцій. Поверхня покривають декоративною плівкою, пластиком, шпоном, фарбою, емаллю, лаком. Часто дверцята прикрашають красивим різьбленим малюнком, вставляють в них звичайні або декоративні скла.

стільниця

Кухонна стільниця експлуатується щодня, тому вона повинна бути стійкою до будь-яких механічних і термічних дій. Найдешевшої і досить надійною є робоча поверхня з ламінованого пластиком товстого ДСП. Вона витримує гарячі каструлі і остиглі сковорідки. Їй також дарма розлите масло і вино, оскільки будь-які жирні і фарбувальні плями легко видаляються з красивою і гладкою поверхні.

внутрішнє наповнення

Сучасні кухні з масиву  на увазі максимальний комфорт, тому пора вже відійти від глибоких полиць, віддавши перевагу виїзним і обертовим системам зберігання. Адже це набагато зручніше, ніж стояти на колінах, намагаючись дістатися до глибин тумби. На ергономіці також позитивно позначаться всілякі лотки, роздільники, вставки та інші речі. Зручні і естетичні системи зберігання для сипучих продуктів зі скляних банок з кришками. Для чистячих засобів ідеально підійдуть спеціально організовані ящики з виїмкою для сифона та мийки. Незважаючи на те, що будь-яка з описаних опцій робить кухні з дерева дорожче, всі разом вони забезпечують максимальну зручність та ідеальний порядок.

Якщо у Вас залишилися питання і Ви хочете купити кухонний гарнітур, то звертайтеся до нас. Професійні консультанти нададуть необхідну інформацію, допоможуть вибрати кухню і оформити заявку.

Похожие страницы: