Топ-3 гіробордів, популярних серед користувачів

Друзі вже придбали альтернативний засіб пересування, а ви ніяк не визначитеся з моделлю? Пропонуємо ознайомитися з характеристиками гіробордів із найкращими відгуками від користувачів.

ROVER XL6 10.5

Варіант для дітей і дорослих із хорошою маневреністю та швидкою реакцією на команди. Він допоможе підтримувати тіло в тонусі й забезпечить гарний настрій під час поїздок.

Пристрій має міцний корпус з унікальним дизайном, яскраве підсвічування. Невелика вага й компактні розміри роблять гіроборди ROVER XL6 10.5 зручними у зберіганні та перевезенні.

Запас ходу засобу сягає до 20 км. До його комплектації входить акумуляторна батарея, місткість якої 4,4 А·год. Підзарядити її допоможе невеликий зарядний пристрій. Зарядка АКБ займає всього дві години.

ROVER XL6 10.5 розвиває швидкість до 12 км/год, тому це зручний засіб пересування в межах міста. Колеса діаметром 10 дюймів із легкістю долають ями, бордюри, камінці на дорозі. Сумарної потужності пристрою у 700 Вт достатньо, щоб подолати крутий підйом.

ROVER M6 6.5

Маючи такий електротранспорт, можна вчасно діставатися на роботу чи навчання. З ним більше не доведеться годинами стояти в міських тягучках. За потреби гіроборд вагою у 10 кг можна взяти в руки та перенести у потрібне місце.

ROVER M6 6.5 витримує вагу до 120 кг, підходить для дітей і дорослих. Максимальна швидкість пристрою — 12 км/год. Два електричних двигуни, сумарна потужність яких становить 600 Вт, забезпечать впевнені підйоми.

Колеса діаметром 6,5 дюймів легко впораються з невеликими нерівностями на дорозі. Яскраве підсвічування зробить поїздки особливо захопливими у вечірній час.

Як і попередня модель, засіб має запас ходу у 20 км. Техніка оснащена вбудованим літій-іонним акумулятором ємністю 4400 мА·год.

GreenGo X7

Гіроборд дозволяє забути, що таке громадський транспорт. З ним ви дізнаєтеся, що означає бути по-справжньому вільним на дорозі.

Колеса діаметром 6,5 дюймів приводяться в дію двома двигунами пристрою із сумарною потужністю 500 Вт. Розганяється електротранспорт до швидкості 15 км/год. Таким же є і його запас ходу.

GreenGo X7 підтримує протокол Bluetooth 4.0, що дозволяє під’єднати його віддалено до девайсів, які працюють на основі операційних систем Android та iOS. Тобто налаштувати пристрій можна дистанційно.

Опція самобалансу дозволяє залишати гіроборд у стабільному горизонтальному положенні навіть тоді, коли його нічого не підтримує. Світлодіодна підсвітка з боків робить його стильним. Підсвічування у вигляді передніх фар дозволяє зручно пересуватися в темний час доби. Завдяки такому декору катання перетворюється на цікаве видовище.

Ознайомитися з характеристиками інших моделей гіробордів можна на сайті Алло.юа Дніпро. Тут можна вибрати оптимальний варіант під різні запити та для будь-якого бюджету.

Похожие страницы: