Будинок починається з кухні и шторы на кухню с балконом

Похвалитися квадратними метрами на кухні можуть далеко не всі господині. Стандартні міські апартаменти обумовлені приблизно 9-ма метрами з одним вікном. Тому доведеться задіяти і площину підвіконня, щоб розширити корисну площу.

Кажется, именно в кухне рождается уют. Поэтому важно предусмотреть каждую деталь при создании интерьера. Правильно подобрав шторы на кухню с балконом , Вы сделаете ее любимым местом домочадцев.

У цьому випадку допоможуть короткі драпірування, оставляющую нижню частину вікна вільною для квітів або відповідних аксесуарів. Крім довжини полотен важлива модель завіс і їх колірна насиченість. Багатоярусні моделі навіть не розглядаються, оскільки вони не є актуальними і громіздкі в якості штор для кухні. Перевага віддається універсальним фасонам і сучасним лаконічним версіями.

універсальні моделі

Для кухні відмінно підійде римська штора. Вмонтована безпосередньо в отвір вікна, конструкція компактно і мило доповнить інтер'єр. Рулонні штори аналогічні за способом управління, і моделі відрізняються невеликим нюансом - накручуються на вал, а не збираються складками. Регулювання здійснюється спеціальним механізмом. Ще одним естетичним перевагою буде той факт, що вони збігаються з усіма напрямками дизайну, варто тільки змінити колір полотен.

Якщо ви все ж прихильник звичного декору повісьте віконний наряд на люверси - колечка, прикупивши круглу штангу. Сьогодні модель досить затребувана, а рівномірність складок, що формуються за рахунок кілець, зробить гардини ошатними. В принципі, якщо ви в глухому куті вибору, пошив в салоні, спростить завдання вибору - на допомогу прийдуть дизайнери.

Гардини-панелі - одне з останніх модних течій. Швидко прижилися на кухні з причини функціональності та естетичності. Пластикові панелі допустимо комбінувати з текстилем, але і в соло виконанні вони виглядають чудово.

підбираємо матеріал

Прозорий пластик, екзотичний бамбук або м'яка соломка - це те, на чому бажано зупинитися у виборі. Якщо не уявляєте драпіровку без тканинних завіс, спробуйте укомплектувати їх разом. Ефект вам сподобається.

Льон з штучними волокнами, пенька або джут доречні не тільки в кантрі стилі або милому Провансі, але і підтримають будь-яку вашу затію в оформленні. Не прогадаєте і з ніздрюватим капроном. На природному фоні бамбука і його аналогів, дірочки-комірки сформують візуальний об'єм, і на контрасті структур виглядати будуть виграшно. Можна підібрати і колірне збіг тон - в-тон, і створився ефект порадує нетривіальною композицією....

Похожие страницы: