Кілька порад щодо купівлі роликів для душової кабіни.


Ролики для душових кабін необхідно купувати виходячи з декількох параметрів:

Необхідно знати розмір колеса ролика. Діаметр колеса ролика може варіюватися від 16 до 27 мм. Неможливо розташувати колесо ролика більше за розміром ніж паз, де воно має розташовуватися, є варіант, коли ви придбали ролики меншого діаметра ніж паз. Менше за розміром коліщатко може бути використано в направляючої, яка розрахована для колеса більшого за розміром. Ви можете купити роліки для душової кабіни на на сайті ДушФурнитура по найкращій вартості на сьогоднішній день.

Необхідно враховувати діаметр отвору в склі. Діаметр отвору, для кріплення ролика, може варіюватися від 5 мм до 15 мм. В даному випадку можна застосувати теж правило, що і для розміру коліщаток, менше допустимо розташувати в більшому, але не навпаки.
Також бажано знати тип кріплення роликів, так як їх є кілька видів. Від типу кріплення ролика залежить сумісність ролика з душовою кабіною. Є такі випадки, коли масивне кріплення перешкоджає руху ролика по алюмінієвого профілю.
Корисним буде знання відстані між віссю отвору в склі і віссю самого колеса. Даний параметр зустрічається досить рідко, але в деяких випадках не варто недооцінювати його важливості, так як його невірне значення може завадити установки ролика на місце. Зокрема, набуваючи запасні частини, замінюючи оригінальні ролики на неоригінальні тієї ж маркування, в деяких випадках останні можуть не підійти нам за деякими параметрами, наприклад різну відстань між осями, яке не дозволить колесу притиснутися впритул, тому будьте гранично уважні при покупці.
Останнє що повинні враховувати, що метод регулювання ролика для душової кабінки нема на що не впливає, основним параметром є його можливість регулювання, в іншому випадку двері будуть закриватися погано.

І так ми закінчили список параметрів, який необхідно враховувати при пошуку роликів для душової кабінки. Якщо у вас вийде витримати вищеописані вимоги для підбору роликів, в кінцевому підсумку ви отримаєте саме те, що вам необхідно. Купити якісні ролики для душових кабін ви завжди зможете набравши наш телефон або залишивши заявку.

По материалам http://www.dushfurnitura.com.ua

Похожие страницы: