Квартира в новобудові - переваги та недоліки

Зараз у всій країні будуються нові райони. Купити квартиру в Івано-Франківську в новобудові не складає труднощів. Це також набагато дешевше, ніж квартира на вторинному ринку. Багато забудовників пропонують розстрочку та привабливі кредити, завдяки яким можна заощадити.

Важливою причиною, звичайно ж, є нижча вартість квартир, що будуються. Однак слід пам'ятати, що у таких випадках покупець обов'язково зіткнеться з непередбачуваними труднощами. Щоб впоратися з деякими з них без величезних втрат для Івано-Франківська, blago developer допоможе. Однак перш ніж зважитись на покупку квартири на первинному ринку, слід розглянути усі плюси та мінуси.

Переваги покупки об'єкту, що будується

Квартири від забудовника це інвестування в нерухомість, що будується, ви можете розраховувати на мінімально можливу ціну. У процесі будівництва ціна одиниці житла поступово збільшуватиметься. Найдорожчі квартири будуть розташовані у нових будівлях. Безперечною перевагою проживання в новобудові є можливість змінити планування квартири відповідно до власних уподобань без будь-яких формальностей. Наступний орендар матиме той плоский дизайн, який хоче. Іншими перевагами проживання у новому будинку є

Відсутність судимості, заборон чи звинувачень.

Найвищий рівень комфорту проживання завдяки використанню забудовником нових технологій будівництва, ізоляції та реконструкції.

Можливість використання автономної системи опалення у поєднанні з центральним опаленням, завдяки чому температуру в квартирі можна регулювати самостійно, заощаджуючи електроенергію або газ.

Простота використання, комфорт та безпека ліфтів, виготовлених та експлуатованих з використанням нових технологій.

Усі нові житлові комплекси мають упорядковані сквери, дитячі майданчики та інфраструктуру.

Недоліки нових квартир

Якщо ви вирішили інвестувати в житловий проект, пам'ятайте, що платите за об'єкт, який ще фізично не існує. Ви ризикуєте потрапити на вудку шахраїв і залишитися без даху над головою і гроша в кишені. Саме тому найкраще звернутися до надійного та компетентного фахівця, який не тільки дасть вам гарну пораду, але й підтримуватиме вас від самого початку та до отримання ключів від вашої готової квартири.

Непоодинокі випадки, коли об'єкт здається в експлуатацію пізніше, ніж зазначено в оголошенні, або навіть знаходиться на стадії будівництва протягом декількох років, і тому на його підготовку потрібно багато часу. Тому до вибору розробника слід поставитися дуже серйозно. Це дуже важливо.

Перевірте, чи отримано ліцензії та дозволи на будівництво.

Проаналізуйте виконані проекти та ціни.

Вивчіть історію та репутацію компанії на ринку житла.

Визначте, наскільки зручний, інформаційно насичений та функціональний веб-сайт компанії та чи доступний він для потенційних клієнтів.

Почитайте відгуки клієнтів, які вже працювали з конкретним розробником.

Одним із основних недоліків купівлі нового будинку в новобудові є частота виникнення проблем із правом власності. Часто буває необхідно отримати документи через суд. Щоб уникнути цієї долі, варто довірити адміністративні процедури кваліфікованому юристу. Існують інші недоліки купівлі нерухомості на ділянці під нове будівництво, такі як:

Неможливість одразу переїхати до повністю оплаченого будинку.

Можливі проблеми із громадським транспортом, оскільки нові житлові комплекси часто будуються далеко від центру.

Нещодавно збудована інфраструктура.

Недостатнє постачання різних комунальних послуг після введення будівлі в експлуатацію (на початковому етапі можуть бути перебої з водою, опаленням, електрикою тощо).

Тривалий шум через дискомфорт, викликаний пилом (всі новоприбулі починають життя в квартирах, щойно відремонтованих).

Ті, хто готовий миритися з тимчасовими незручностями, зрештою отримають свій "бонус". Майже всі недоліки зникають з часом. Всі засоби зв'язку починають працювати як годинник, тому що вони нові і побудовані за сучасними технологіями. Буде завершено постійні ремонтні роботи та оновлено інфраструктуру. Проживання у нових будівлях буде максимально комфортним.

Якщо ви хочете купити будинок у новобудові, але не хочете чекати, доки вона буде добудована, купіть будинок від забудовника в будівлі, яка вже використовується. У цьому випадку ви платите більше. Каталог blago developer пропонує широкий вибір новобудов у Івано-Франківську. Фахівці готові допомогти не лише у виборі оптимального варіанту, а й у документальному оформленні угоди купівлі-продажу.

Похожие страницы: