Найширший вибір ролет

Захисні пристосування у вигляді решіток, сталевих прутів або глухих віконниць, ще не так давно широко використовувалися для захисту від несанкціонованого проникнення в торгових закладах, на складах і перших поверхах приватних будинків, різних установ поступово виходять з моди. Не тільки тому, що естетично не привабливі, хоча і це має велике значення, а тому, що їм на зміну приходять більш сучасні багатофункціональні конструкції - ролети.

У Києві найширший вибір ролет у компанії «Київ Жалюзі Сервіс», яка не тільки продає їх, але і монтує на будь-яких об'єктах. Крім стандартних розмірів, ми виробляємо ролети за спеціальними замовленнями для вікон і дверей. Всі вироби фарбуються за шкалою RAL в колір, обраний замовником. Встановлюємо як автоматичні ролети, так і жалюзі з ручним керуванням. В асортименті також і спеціальні вітринні конструкції. У Києві ціни на захисні ролети найнижчі у нас. Матеріали ми використовуємо тільки сертифіковані.

Наші менеджери допоможуть з вибором. Співробітники компанії проведуть виміри, і замовлення буде виконано в найкоротші терміни.

Конструктивні особливості ролет

Використання металевих ламелей перетворює ролети в практично недоступну для проникнення перешкоду, яку зламати можна тільки із застосуванням спеціальних інструментів, що, природно, приверне увагу навіть вночі. Ламелі являють собою вузькі металеві планки, з'єднані шарнірним способом, тому в зібраному стані ролета має вигляд рулону, який розташовується під стелею і практично не займає корисної площі.

Ролета ховається в спеціальний короб, форма якого може бути різною: прямокутної, круглої, скошеної. Можна вибрати короб найбільш відповідний інтер'єру будинку. Як вже згадувалося, ролети - пристрій багатофункціональне. вони:

захищають від зловмисників;

перешкоджають проникненню прямих сонячних променів;

оберігають склопакети від ушкоджень;

відмінні звукоізолятор;

бережуть тепло в будинку.

Якщо глуха захист вам не подобатися, можна вибрати варіант з перфорованими ламелями, які навіть в закритому стані пропускають всередину достатньо світла, але роблять те, що відбувається в будинку невидимим для сторонніх.

Мала вага ролет робить їх дуже технологичними при монтажі та експлуатації. Якщо ви бажаєте полегшити конструкцію ще більше, то виберіть пристрої з планками з ПВХ або алюмінію. Їх захисні властивості практично не відрізняються від сталевих конструкцій.

Похожие страницы: