Підлога з каменю, камин из гранита и мрамора

Мабуть, найкрасивішим і можливо найдавнішим видом підлогового покриття є підлога з натурального каменю. Це був єдиний тип підлогового покриття за часів середньовіччя. Навіть Клеопатра, як відомо, широко використовували камінь в своєму палаці!

Чому камінь такий популярний?

Є безліч причин популярності підлог з натурального каменю. Ось деякі з причин, які є найбільш переконливим, щоб вибрати камінь для підлоги: облицювання підлоги гранітом Saphire Blue

Природні і неповторні візерунки і кольори, незалежно від різновиду каменів, що зачаровує власників і гостей.

Відчуття холоду від дотику. Камінь втрачає тепло швидше, ніж інші матеріали, покриття для підлоги.

За ексклюзивності обробка підлоги з каменю перевершує будь-які інші види підлогових покриттів.

Застосування кам'яних плит великого формату, дозволяє створити вид безшовного статі.

Кам'яна підлога виглядає багато і розкішно.

Пол з натурального каменю гігієнічний, оскільки він гладкий і практично не має пір. Таке покриття стійке до вологи і бактеріям (при обробці захисним покриттям).

Натуральний камінь, покладений на підлогу легко мити - досить протерти вологою ганчіркою або шваброю.

Більшість видів натурального каменю стійкі до подряпин і мають високу міцність на стирання. Існує безліч сортів натурального каменю, які можна використовувати для влаштування підлог і підлогових покриттів.

Заказать профессиональный монтаж камина из мрамора и гранита Вы можете на сайте http://piramida-ug.com.ua/kaminy-iz-mramora-i-granita по самой выгодной стоимости на сегодняшний день.

Граніт самий твердий і міцний, використовується так само для виробництва кухонних стільниць - що говорить про його неймовірною міцності. Натуральний граніт прекрасно підходить для облицювання підлоги та стін як всередині, так і зовні будинків. Покриття з граніту може бути використано на кухнях, ванних кімнатах і під'їздах, в зв'язку з його стійкість до впливу вологи і його довговічністю. Природний граніт є чудовим вибором, і як багато століть поспіль користується великим попитом. Гранітна підлога є повністю натуральним, що робить його фаворитом серед екологічно свідомих домовласників. Граніт володіє хорошим захистом від бактерій, алергенів і є практично вологостійким.

Так само є і інші натуральні камені, які можуть додати вашому підлозі чудовий вид - це мармур, онікс, травертин, вапняк, доломіт і сланець.

Мармур так само є повністю біологічно чистим, мармур захищений від бактерій, алергенів і є вологостійким (при захисному покритті). Він досить твердий, міцний і довговічний. Мармур більш пористий, ніж граніт, і тому важливо, щоб підлоги з цього дивного каменю були оброблені захисним покриттям при використанні в місцях, які будуть піддаватися впливу вологи. Мармурова підлога можна забруднити, якщо він не захищений належним чином. Необхідно мати на увазі що підлогу, облицьований мармуром, повинен бути захищений і професійно очищений кожен 9-24 місяці, в залежності від рівня прохідності, і сили впливу на нього. Мармурова підлога є менш міцним, ніж гранітна підлога, але не на стільки, що вам дійсно потрібно турбуватися про те, що його легко пошкодити. При правильному і нескладному догляді, мармурові підлоги практично вічні. Підлоги з мармуру стають все більш популярними в останні 5-10 років.

Крім своєї краси, мармур має ряд очевидних переваг для домовласників. Крім того, мармур використовується не тільки в якості покриття для підлоги, але також для виробництва стільниць на кухню, ступенів для сходів, підвіконь і багато чого іншого. Мармурова підлога може додати Вашому будинку відчуття багатства і розкоші. Камінь мармур, безумовно, має природну красу, яка перевершує більшість інших матеріалів і покриттів для підлоги. З цієї причини, мармур досить дорогий. Крім того, це дуже важкий матеріал і тому повинен бути встановлений фахівцями.

Травертин є осадової породою і належить до сімейства вапняків. Покриття з натурального травертину мають теплими тонами від практично білого до темно коричневого і мають структуру, схожу на дерево. Підлоги з травертину володіють особливою виразністю і красою. Травертин м'якше ніж граніт і за своїми характеристиками ближче до мармуру, тому вимоги до укладання та догляду за такими покриттями ідентичні.

Сланець володіє шаруватої структурою і по міцності перевершує багато натуральні камені. Підлоги з каменю сланцю можливо укладати і поза приміщеннями, наприклад, сланцем воліють викладати доріжки в заміському будівництві.

Кварцовий агломерат, хоча і не є натуральним каменем, за своїми технічними характеристиками він близький, і навіть перевершує природний граніт. Кварцовий агломерат є відносно молодим матеріалом і в усьому світі знаходить все більше застосування і популярність. Штучний камінь кварцовий агломерат на 95% складається з кварцу (гірської породи), а точніше з кварцовою крихти різних фракцій, і на 5% з поліефірних смол, пігментних добавок та інших компонентів. Підлоги з агломерату абсолютно не вбирають вологи, мають підвищену ін.

Джерело http://piramida-ug.com.ua

Похожие страницы: